• Haberler
  • Genel
  • Belediye’den kaldırım hamlesi – Kocatepe Gazetesi

Belediye’den kaldırım hamlesi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi, kaldırım düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Milli Birlik, Bankalar, Kurtuluş, Ambaryolu caddeleri ile Dumlupınar ve Dervişpaşa mahallelerinin de kaldımrıları yenilecek ATATÜRK VE İNÖNÜ BULVARI’NDA SON AŞAMAYA GELİNDİAfyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kentin ana arterlerindeki kaldırımların yenilenmesi için başlatılan çalışmalarda Atatürk Caddesi ve İnönü Bulvarı’nda kaldırım düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindiği bildirildi.Geçtiğimiz aylarda Enstitü, [&hellip]

Belediye'den kaldırım hamlesi

Afyonkarahisar Belediyesi, kaldırım düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Milli Birlik, Bankalar, Kurtuluş, Ambaryolu caddeleri ile Dumlupınar ve Dervişpaşa mahallelerinin de kaldımrıları yenilecek

ATATÜRK VE İNÖNÜ BULVARI’NDA SON AŞAMAYA GELİNDİ
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kentin ana arterlerindeki kaldırımların yenilenmesi için başlatılan çalışmalarda Atatürk Caddesi ve İnönü Bulvarı’nda kaldırım düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindiği bildirildi.
Geçtiğimiz aylarda Enstitü, Küçük Demirciler, Yeni Saraçlar ve Tuz Pazarı Caddesi ve Ziraat Bankası civarının kaldırımlarının komple yenilendiği bildirilen açıklamada, Afyonkarahisar Belediyesi’nin, şimdi de Atatürk Caddesi ve İnönü Bulvarı’nın kaldırımlarını yenilediği ifade edildi.
ENGELLİ BİREYLER UNUTULMADI
Kaldırım düzenleme çalışmalarında ilk kez dekoratif parke taşları ve kaldırımlara araç park edilmesini engelleyen beton baba taşların kullanıldığı ifade edilen açıklamada, boya gerektirmeyen bordürlerin de döşendiği kaldırımlarda, görme engelli bireyler için kılavuz ve bitim taşları kullanıldığı bildirildi.
Çalışmalar kapsamında; Milli Birlik, Bankalar, Kurtuluş, Ambaryolu, caddelerinin kaldırımlarının da tamamen yenileneceği bildirilen açıklamada, yüzde 80’inde kaldırım olmayan Dumlupınar ve Dervişpaşa mahallelerinde de kaldırım düzenlemesi yapılacağı ifade edildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme