Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye’den hijyen ve denetim seferberliği

Belediye’den hijyen ve denetim seferberliği

Afyonkarahisar Belediyesi, koronavirüs salgınının ülkede başladığı günden bu yana hijyen ve denetim seferberliğini sürdürüyor

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatı ile Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner ve Park Bahçeler Müdürlüğü koordinesinde şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Afyonkarahisar Belediyesi, bir dizi önlem ve tedbirler alıyor.
Afyonkarahisar Belediyesi olarak koronavirüsüne karşı alınan tedbirler artırdıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehrin dört bir yanında denetim yaptıklarını söyledi. Şehrde özellikle toplu kullanım alanlarında önlemler aldıklarını ifade eden Başkan Zeybek, çok ciddi bir salgınla karşı karşıya olunduğuna dikkat çekti.
“TOPLU KULLANIM ALANLARINA ÖZEL ÖNLEM ALIYORUZ”
Başkan Zeybek, “Ekiplerimiz, toplu kullanım alanlarının yanı sıra şehrimizin tüm cadde ve sokaklarını baştan başa periyodlar halinde ilaçlı ve köpüklü suyla yıkıyor. Duraklar, halk otobüsleri, parklardaki çocuk oyun gurupları ve spor aletleri, umumi tuvaletler, banka ATM’leri, camiler, çöp konteynırları sosyal tesislerimiz, kamu binaları titizlikle dezenfekte ediliyor.” dedi.
“AİLEMİZİ SEVİYORSAK KURALLARA
RİAYET EDELİM”
Çok ciddi bir salgınla karşı karşıya olunduğuna dikkat çeken Başkan Zeybek “Devletimizin bizlerden istediği alınan kurallara harfiyen uymaktır. Maskeye, sosyal mesafeye hijyene riayet etmemiz. Hayatımızı seviyorsak, ailemizi seviyorsak, çocuklarımızı seviyorsak lütfen bu kurallara riayet edelim. Riayet etmezsek sonucunun çok ağır olacağını bilmeliyiz. Sadece kendimizi değil, sevdiklerimizi de düşünmeliyiz. Sizlerden ricam lütfen maske takalım, sosyal mesafeye dikkat edelim. Temizliğe haddinden fazla riayet edelim ve hayatta kalalım.” diye konuştu.
“TÜRKİYE’DE BU
İŞİ ENDER YAPAN
BELEDİYELERDEN BİRİYİZ”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatı ile 432 personel ve 40 araçlık yenilenen filo ile Afyonkarahisar Belediyesi’nin Türkiye’de bu işi ender yapan belediyelerden birisi olduğunu söyleyen Temizlik İşleri Müdürü Barış Dal ise vatandaşların daha kaliteli hizmet alması için 24 saat hizmet sürdürdüklerini ifade ederek, “Dünyamızın zor günler geçirdiği pandemi sürecinde pazaryerlerimiz, duraklarımız, cadde ve sokaklarımızda yıkama ve dezenfekte işlemlerimize titizlikle sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın ortak kullanım alanlarında daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Tüm bu çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek’e teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. >> Kocatepe Haber Merkezi