Belediye'de nöbet değişimi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek göreve seçildikten sonra Belediye Başkan yardımcılıklarına atamada bulunmuştu. Başkan Zeybek, Belediye'nin çeşitli birimlerinde de görev değişimi gerçekleştirdi.Görev değişiklikleri çerçevesinde Yüntaş A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Sarlık'ın yerine Selim Arıcı getirilmişti. Önceden emekli olan Mehmet Sarlık'a başka bir görev verilmedi. İşletme Müdürü Muhittin Ok'un yerine Erkmen Belediyesi'nden Afyonkarahisar Belediyesi'ne geçen [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek göreve seçildikten sonra Belediye Başkan yardımcılıklarına atamada bulunmuştu. Başkan Zeybek, Belediye’nin çeşitli birimlerinde de görev değişimi gerçekleştirdi.
Görev değişiklikleri çerçevesinde Yüntaş A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Sarlık’ın yerine Selim Arıcı getirilmişti. Önceden emekli olan Mehmet Sarlık’a başka bir görev verilmedi. İşletme Müdürü Muhittin Ok’un yerine Erkmen Belediyesi’nden Afyonkarahisar Belediyesi’ne geçen Bekir Bayram görevlendirildi. Ok ise Mezarlık Birim Sorumlusu olarak görev yapıyor.
Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık’ın yerine öğretmen İhsan Akar göreve getirildi. Emel Sarlık’ın hangi birimde görev yapacağı henüz netleşmedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme