Belediye “yeşil dönüşüme” ayak uyduruyor

Afyonkarahisar Belediyesi araç filosuna yenilerini eklemeye devam ediyor. Belediye bünyesine kazandırılan araçlar arasında doğa dostu elektrikli araçlar da yer alıyor Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatıyla hizmet kalitesini arttırma adına Belediye bünyesine 2 milyon lira değerinde 2 adet elektrikli araç, 1 adet çekici ve 5 adet araç kazandırıldı. 'HİZMETİN KALİTESİNİ DE ARTTIRIYORUZ' Yeni alınan 8 adet [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi araç filosuna yenilerini eklemeye devam ediyor. Belediye bünyesine kazandırılan araçlar arasında doğa dostu elektrikli araçlar da yer alıyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatıyla hizmet kalitesini arttırma adına Belediye bünyesine 2 milyon lira değerinde 2 adet elektrikli araç, 1 adet çekici ve 5 adet araç kazandırıldı.
“HİZMETİN KALİTESİNİ DE ARTTIRIYORUZ”
Yeni alınan 8 adet aracın Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını temenni eden Başkan Mehmet Zeybek, “Araç filomuzu yeniliyor ve gençleştiriyoruz. Sadece hizmet üretmiyor; hizmetin kalitesini de artırıyoruz. Hemşehrilerimize sunulan hizmetin kalite ve niteliğinin arttırılması adına her alanda olduğu gibi, ulaşım alanında da büyük adımlar atıyoruz.” dedi.
“İŞİMİZ AFYON
GÜCÜMÜZ AFYON”
Afyonkarahisar’ın hizmetin en güzelini hakkettiği ifade eden Zeybek, “Kadim şehrimize daha hızlı ve daha iyi hizmet vermek için iş makinesi ile araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Almış olduğumuz yeni araçları dualarla araç filomuza kazandırdık. Güzel şehrimiz, Afyon’umuz en güzel hizmeti hak ediyor. Yeni araçlarımız ilimize hayırlı, uğurlu olsun inşallah. Aklımız, fikrimiz, işimiz, gücümüz Afyonkarahisar.” ifadelerini kullandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme