Belediye'ye Personel Alınacak

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa İlçesine bağlı Ahmetpaşa Belediyesine bir adet ekskavatör operatörü alınacak.

Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı ve bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/d maddesi ve 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden sürekli işçi alınacak. 

Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı hizmetlerinde istihdam edilmek üzere alınacak olan ekskavatör operatörü için aranan şartlar şunlar: Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Şartlara durumu uyan adayların, ilanın Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinde yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde başvurularını esube.iskur.gov.tr internet adresinden ‘İş Arayan’ linki üzerinden T.C kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular, takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacak. Başvuru yapan adaylar, istenilen belgeleri şahsen 26 Eylül 2024 tarihinde teslim edecek.

Posta, kargo ve kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacak. Ancak fiilen askerlik, doğum v.b. mazereti olan personeller durumlarını resmi olarak belgelendirmek şartıyla belgelerini noter vekâletiyle yakınları aracılığıyla teslim edebilecekler. Kura işleminin 1 Ekim 2024 tarihinde Salı günü saat 14.30’da Ahmetpaşa Belediyesi Belediye Hizmet Binasında yapılacak. Herhangi bir değişiklik olması durumunda adaylara ayrıca Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı web sayfasından (http://www.ahmetpasa.bel.tr/ ) duyurulacak. Sözlü Mülakat 2 Ekim 2024 tarihinde Çarşamba günü saat 9.30’da Ahmetpaşa Belediyesi Belediye Hizmet binasında yapılacak. Herhangi bir değişiklik olması durumunda adaylara ayrıca Ahmetpaşa Belediye Başkanlığı web sayfasından (http://www.ahmetpasa.bel.tr/ ) duyurulacak.
 

Bakmadan Geçme