“Belediye Yayınevi”nden iki kitap daha

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kültürel yayınlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Güler ve Öğretmen Lokman Derya Solmaz tarafından kaleme alınan Afyonkarahisar Mevlevihanesi Postnişinliği’nde bulunan, Mevlevilik tarihi açısından önemli özelliklere sahip şahsiyetlerden Afyonkarahisar Mevlevihanesi Şeyhi Ali Celaleddin Çelebi ve o döneme ait Afyonkarahisar Mevlevihanesini anlatan eser [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kültürel yayınlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Güler ve Öğretmen Lokman Derya Solmaz tarafından kaleme alınan Afyonkarahisar Mevlevihanesi Postnişinliği’nde bulunan, Mevlevilik tarihi açısından önemli özelliklere sahip şahsiyetlerden Afyonkarahisar Mevlevihanesi Şeyhi Ali Celaleddin Çelebi ve o döneme ait Afyonkarahisar Mevlevihanesini anlatan eser yayınlandı.
NASRATTINOĞLU, HAYATINI YAZDI
Hemşehrimiz Araştırmacı, Yazar, Folklorcu, Seyyah ve Halk Kültürü Araştırmaları Kurumu Genel Başkanı Prof. Dr. İrfan Ünver Nasrattınoğlu’nun hayat hikâyesi “İşte Hayatım” isimli eser de kültür hayatına kazandırıldı. Her iki kitabın tanıtımı, Kültür ve Sanat Evi’nde yarın saat 11’deki toplantı ile tanıtılacak.

Bakmadan Geçme