• Haberler
  • Genel
  • Belediye, yardım kampanyası başlattı – Kocatepe Gazetesi

Belediye, yardım kampanyası başlattı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi, Van’da meydana gelen depremin yaralarını sarmak için harekete geçti. Belediye, depremzedeler için yardım kampanyası başlattı. Yardım için gönderilecek giyim eşyalarının kullanılmamış olması istendi Afyonkarahisar Belediyesi, 23 Ekim’de Van’da meydana gelen deprem dolayısıyla yardım kampan-yası başlattı. Yardım kampanyasını basın mensuplarına duyuran Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş, 󈬌 Ekim’e kadar sürecek [&hellip]

Belediye, yardım kampanyası başlattı

Afyonkarahisar Belediyesi, Van’da meydana gelen depremin yaralarını sarmak için harekete geçti. Belediye, depremzedeler için yardım kampanyası başlattı. Yardım için gönderilecek giyim eşyalarının kullanılmamış olması istendi

Afyonkarahisar Belediyesi, 23 Ekim’de Van’da meydana gelen deprem dolayısıyla yardım kampan-yası başlattı. Yardım kampanyasını basın mensuplarına duyuran Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş, “28 Ekim’e kadar sürecek yardım kampanyamıza çocuklara yönelik gıda ve tüketim maddeleriyle vatandaşlarımızın nakdi yardımlarını da kabul edeceğiz” dedi. Güzeltaş, vatandaşların gönderilecek eşyalar konusunda duyarlı olmasını istedi. Güzeltaş, 23 Ekim’de Van’da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki deprem sonucunda depremzedelerin sokakta kaldığını belirterek, yardıma muhtaç olan depremzedelere Afyonkarahisar Belediyesi olarak, bir yardım kampan-yası başlattıklarını kaydetti.
Bunun kamuoyuna aktarımını sağlamak dolayısıyla bir araya geldiklerini ifade ederek Güzeltaş, şöyle konuştu:
“Afyonkarahisar Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın talimatı doğrultusunda bu sabah itibariyle bir yardım kampanyası başlattık. Pazar gününden bu yana çeşitli belediyeler, sivil toplum örgütleri ve valilikler bu çalışmayı başlatmıştır. Daha önceki bu tür felaketlerden Somali’deki yaşanan açlıktan ve daha önceki felaketlerde Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin bu konudaki yardımse-verliğini bildiğimiz için ateşin altına elimizi koyarak bu yardım faaliyetinin içinde bulunmak istedik. 28 Ekim’e kadar sürecek yardım kampanyamıza çocuklara yönelik gıda ve tüketim maddeleriyle vatandaşlarımızın nakdi yardımlarını da kabul edeceğiz.”
Yardım Birim Sorumlusu Mesut Akkaş da, “Orada çocuk beresine ve eldivenlere çok ihtiyaç var. Mümkünse kullanılmamış çamaşırlar yollamak istiyoruz” dedi. Afyonkarahisar Belediyesi’nın topladığı yardımlar, 28 Ekim 2011, Cuma günü Van’a gönderilecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme