• Haberler
  • Spor
  • Belediye transfer atağında – Kocatepe Gazetesi

Belediye transfer atağında – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor transfer atağına girdi. Eski oyuncularından Çağlar Gürle ile anlaşma sağlayan Afyon Belediyespor kadrosundaki Aydın Ergen'le yol ayrımına geldi. Daha önce Afyon Belediyespor'u Bölgesel Lig'den, Türkiye Basketbol Ligi'ne terfi etmesinde büyük emeği olan Çağlar Gürle yine Afyon Belediye'nin başarısı için ter dökecek. 14 numaralı formayla harikalar yaratan Gürle, yine [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor transfer atağına girdi. Eski oyuncularından Çağlar Gürle ile anlaşma sağlayan Afyon Belediyespor kadrosundaki Aydın Ergen’le yol ayrımına geldi. Daha önce Afyon Belediyespor’u Bölgesel Lig’den, Türkiye Basketbol Ligi’ne terfi etmesinde büyük emeği olan Çağlar Gürle yine Afyon Belediye’nin başarısı için ter dökecek. 14 numaralı formayla harikalar yaratan Gürle, yine başarılı olmak istediğini aktardı.
Bambale Osby’nin sakatlığı nedeniyle yol ayrımına gelen Afyon Belediyespor yabancı arayışlarını sürdürüyor. Osby’nin sözleşmesini feshetmek isteyen Afyon Belediyespor alacağı yabancının son şansı olduğunun farkında. 4 yabancı sınırlaması kuralına takılan Afyon Belediyespor Osby’den sonra Kzell Ray Wesson ile sözlü olarak anlaştı. bugün afyonkarahisar’a gelecek olan Wesson sağlık kontrollerinden geçtikten sonra tekrar görüşme yapılacak. Wesson ve Belediye’nin anlaşma sağlamasından sonra işlemler başlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme