Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Belediye teleferik projesini tekrar gözden geçirmeli”

“Belediye teleferik projesini tekrar  gözden geçirmeli”

Ülkem Partisi İl Başkanı Kadir Uysal, parti olarak amaçlarının Türkiye’de ve dünya da iyinin, doğrunun ve faydalı güzel işlerin yapılabilmesini sağlamak olduğunu söyledi. Uysal, Afyonkarahisar Belediyesi’nin yolcu garantili teleferik projesini tekrar gözden geçirmesi gerektiğini kaydetti

 

Ülkem Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, düzenlediği haftalık basın toplantısında ülke ve yerel gündemi değerlendirdi. Toplantıya Ülkem Partisi Konya İl Başkanı Mevlüt Küçükkuyucak ve Ülkem Partisi Konya Kadın Kolları Başkanı Solmaz Uğurlu’da katıldılar.
Hakkın ve adaletin tesisi için çalıştıklarını kaydeden Başkan Uysal, “Hakkın adaletin tesisi için yapmış olduğumuz eleştirileri de muhalefet etmiş olmak için yapmıyoruz. Devletimizin ve iktidarın yapmış ve yapacakları şeylerden rahatsız olmayız ve bizzat halkımız ve milletimiz için sevinçle karşılarız fakat Afyonkarahisar Belediyesi’nin teleferiğe çok sevindiğimiz gurur duyduğumuzu açıklamıştık. Burada bir yanlışlık varsa bizler diyoruz ki verilen müşteri garantisinin yanlış olduğunu yıllık 140 bin müşteri garantisi bu rakamın çok fazla olduğunu buradan duyurmak istiyoruz. Geriye kalan yıllarımızda da bu müşteri azalması demek bedava para ödenmesi demektir bu hususu ele alarak bir daha gözden geçirilmesi istiyoruz.” dedi.
Uysal, Afyonkarahisar Valiliği’nin “Sevgi Yılı” projesini Ülkem Partisi olarak desteklediklerini sözlerine ekledi.