Belediye Şehir Tiyatrosu’nun turne programı yoğun

Kültür festivalleri ve belediyelerin sosyal etkinliklerine katılarak Afyonkarahisar’ı temsil eden Belediye Şehir Tiyatrosu, “Salaklar Sofrası” oyunuyla ilk kez 3 Mart’ta Aydın-Efeler Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Günleri etkinliğine katıldı.Turne programına, 31 Mart’ta Burdur Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinlikle devam eden şehir tiyatros, 3 Nisan’da Uşak Belediyesi’nin, 12 Nisan’da İzmir-Menemen Belediyesi’nin ve 29 Nisan’da Ayvalık Belediyesi’nin düzenleyeceği ulusal ve [&hellip]

Kültür festivalleri ve belediyelerin sosyal etkinliklerine katılarak Afyonkarahisar’ı temsil eden Belediye Şehir Tiyatrosu, “Salaklar Sofrası” oyunuyla ilk kez 3 Mart’ta Aydın-Efeler Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Günleri etkinliğine katıldı.
Turne programına, 31 Mart’ta Burdur Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinlikle devam eden şehir tiyatros, 3 Nisan’da Uşak Belediyesi’nin, 12 Nisan’da İzmir-Menemen Belediyesi’nin ve 29 Nisan’da Ayvalık Belediyesi’nin düzenleyeceği ulusal ve uluslararası düzeydeki festival etkinliklerinde sahne alacak.    

Bakmadan Geçme