Belediye Şehir Tiyatrosu sezonu tamamladı

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu, beğeni toplayan “Senin Annen Bir Melekti Yavrum” oyununu son kez sahneleyerek sezonu tamamladı 6 Mart’ta yapılan gala programıyla başlayan, iki ay boyunca haftanın her Çarşamba ve Cuma günleri kapalı gişe oynanan oyun, son kez sahne aldığı finalle perdelerini kapattı.Romantik komedi türünde iki perde olarak sahnelen oyunun finalinde yine kahkaha tufanı estiren [&hellip]

Belediye Şehir Tiyatrosu sezonu tamamladı

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu,
beğeni toplayan “Senin Annen Bir Melekti Yavrum” oyununu son kez sahneleyerek sezonu tamamladı

6 Mart’ta yapılan gala programıyla başlayan, iki ay boyunca haftanın her Çarşamba ve Cuma günleri kapalı gişe oynanan oyun, son kez sahne aldığı finalle perdelerini kapattı.
Romantik komedi türünde iki perde olarak sahnelen oyunun finalinde yine kahkaha tufanı estiren oyuncular, performanslarıyla tam not aldı. Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin tamamen dolduğu oyunu, eşi ve çocuklarıyla birlikte izleyen Vali Hakan Yusuf Güner oyun sonunda oyuncuları tek tek tebrik etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da final oyununda salondaki yerini alarak, Belediye Şehir Tiyatrosu’nun gönüllü oyuncularını yalnız bırakmadı.
Oyun sonunda, kendilerini destekleyen tüm Afyonkarahisar halkına teşekkür eden Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas, geçirdiği ameliyat nedeniyle final oyununda yer alamayan ve hala tedavisi devam eden gönüllü oyunculardan Pınar Çelik’e Allah’tan acil şifalar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme