• Haberler
  • Genel
  • Belediye şampiyonluğa doymuyor – Kocatepe Gazetesi

Belediye şampiyonluğa doymuyor – Kocatepe Gazetesi

Yine Serhat Kurşun yine Afyonkarahisar Belediyespor yine şampiyonluk. Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı katıldığı Genç Erkekler Ligi'nde şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan Genç Erkekler Voleybol turnuvasında son maçlarını oynayan Afyonkarahisar Belediyespor ve Balçıkhisar Ergenspor maçını Belediyespor set vermeden farklı kazandı. Maça hızlı başlayan Afyonkarahisar Belediyespor ilk seti 25-14'le kazandı. [&hellip]

Belediye şampiyonluğa doymuyor

Yine Serhat Kurşun yine Afyonkarahisar Belediyespor yine şampiyonluk. Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı katıldığı Genç Erkekler Ligi’nde şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan Genç Erkekler Voleybol turnuvasında son maçlarını oynayan Afyonkarahisar Belediyespor ve Balçıkhisar Ergenspor maçını Belediyespor set vermeden farklı kazandı.
Maça hızlı başlayan Afyonkarahisar Belediyespor ilk seti 25-14’le kazandı. İkinci sete de hızlı başlayan Belediyespor bu seti de 25-11’le farklı kazanmayı başardı. Üçüncü sette Ergenspor oyuncuları sayı kazanmak için çok çaba sarf etti fakat Belediyespor’un hatalarıyla Ergenspor 4 sayı kazandı. Bu seti de Belediyespor 25-4’lük skorla kazandı ve şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Son maçta rakibini farklı mağlup eden Afyonkarahisar Belediyespor şampiyon olurken, rakibine mağlup olan ve turnuva da galibiyeti bulunmayan Ergenspor da dördüncü oldu. Önceki maçlarında Belediyespor’a mağlup olan Ekrem Yavuz Gençlikspor ikinci oldu. Fatih Anadolu Lisesi Gençlikspor ise üçüncü olmayı başardı. Derece elde eden takımlara kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Kılınç teslim etti.
ATİK, EMEĞİ GEÇENLERE
TEŞEKKÜR ETTİ
Kupa töreninden sonra açıklama yapan Ekrem Yavuz Gençlikspor Antrenörü Hamdi Atik, “Genç Erkekler İl şampiyonası tamamlandı. Fatih Anadolu Lisesi Gençlikspor maça çıkmadı dolayısıyla biz de hükmen kazanarak ikinci olmaya hak kazandık. Öncelikle oyuncularıma ve yardımcım Ömer Faruk Pınar’a ve İl Temsilcimiz İsmail Barın’a teşekkür ederim. Belediyespor Antrenörü Serhat Kurşun’u şampiyonluklarından dolayı tebrik eder grup müsabakalarında başarılar dilerim. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda müsabakalara iddialı başladık. Sporcularım için ayrı bir tecrübe oldu. 1999 ve 2002 doğumlular arasında oluşan takımım Afyonkarahisar’ın alt yapısı olarak gelişmeye ve çalışmaya devam edecektir. Ayrıca Küçük Erkekler de derece alan takımımız 21 Nisan’da Denizli’ye grup müsabakalarına gidecek. Afyonumuzu en iyi şekilde temsil edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme