• Haberler
  • Gündem
  • Belediye Meclisi'nde FETÖ hatırlatması – Kocatepe Gazetesi

Belediye Meclisi'nde FETÖ hatırlatması – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın idaresinde gerçekleştirildi. 47 gündem maddesinin görüşüldüğü Belediye Meclisi toplantısında İlim Yayma Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi'ne arazi tahsisi de görüşüldü. Sahipata'da daha önce Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na tahsis edilen, bu tahsis bittikten sonra Necip Fazıl Kısakürek Bilgi Evi'ne dönüştürülen alanın İlim Yayma Cemiyeti'ne tahsis edilmesi [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın idaresinde gerçekleştirildi. 47 gündem maddesinin görüşüldüğü Belediye Meclisi toplantısında İlim Yayma Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi’ne arazi tahsisi de görüşüldü. Sahipata’da daha önce Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na tahsis edilen, bu tahsis bittikten sonra Necip Fazıl Kısakürek Bilgi Evi’ne dönüştürülen alanın İlim Yayma Cemiyeti’ne tahsis edilmesi uygun görüldü.
“ALTIN NESİL YETİŞTİRECEKLERDİ”
Bu teklif konuşulduğu sırada Afyonkarahisar Belediye Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi Grubu Başkanı Halil İbrahim Baykara, daha önce Fethullahçı Terör Örgütü’ne de benzer bir tahsis yapıldığını işaret ederek “Altın nesil yetiştireceklerdi” dedi.
40 YILDAN BENİ İNSANIMIZI KANDIRMIŞLAR
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Halil İbrahim Baykara arasında şu diyalog gerçekleşti:
Baykara: Maksatları para kazanmak mı?
Çoban: Değil, güzel amaçları var. İrfan Okulları yapıyorlar.
Baykara: Altın nesil yetiştiriyorlardı orada.
Çoban: Tabii bir kötü örneğin, diğerlerine örnek teşkil etmemesi lazım.
Baykara: Dikkat etmek lazım.
Çoban: Haklısınız, dikkat etmek lazım. Daha önce Osmanbey Koleji de bu şekilde ‘İyi işler yapıyorlar’ diye verilmişti. 2014 yılına kadar 32 üniversiteye arsa tahsis edildi. Bunlar iyi şeyler yapıyor diye. Ama biz Müslüman’ız, gördüğümüze inanıyoruz. İnsanların kalbinden geçeni bilemeyiz, ama kalbinden geçeni öğrenince orada gerekli tedbirleri alıyoruz.
Baykara: Para kazanmak amacıyla yapıyorsa, gitsin satın alsın.
Çoban: Biz insanların içinden geçeni bilemiyoruz. 10 yıldır yaptığı işe bakıyoruz, diyoruz ki bunlar çok güzel şeyler yapıyor. Ama ben bilemem ki aslında bunları gösterip gösterip 15-20-30 yıl, ne 30 yılı, 1970’lerden beri insanları, hepimizi kandırmışlar. >> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme