Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Meclisi toplanıyor

Belediye Meclisi toplanıyor

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Başkanlığı’nda toplanacak.

TOPLANTIYA MİSAFİR KABUL EDİLMEYECEK
15 Haziran Pazartesi günü saat 18:00’de yapılacak toplantıya koronavirüs tedbirleri dolayısıyla sosyal mesafe kuralları gereği misafir kabul edilmeyecek.
Kocatepe Spor Kompleksinde bulunan antrenman sahalarının kamp için gelen spor kulüplerine kullandırılması karşılığı alınacak ücretlerin tespitinin görüşüleceği toplantıda gündeme alınacak maddeler şu şekilde:
1- Gündem ile birlikte daha önce Meclis Üyelerine elektronik posta ve elden teslim edilen Mayıs Ayı Meclis tutanak özetinin oylanması
2- Kocatepe Spor Kompleksinde bulunan antrenman sahalarının kamp için gelen spor kulüplerine kullandırılması karşılığı alınacak ücretlerin tespit edilmesi hakkında teklif.
3- Gelecek oturumun gün ve saatinin belirlenmesi.
GÜNDEME ALINACAKLAR
03-01- Belediyemiz yemekhanesinde uygulanan fiyat tarifelerinin yeniden belirlenmesi hakkında teklif.
04-02- Belediyemiz tarafından işletilen Millet Caddesinde (Uzun Çarşı) uygulanan fiyat tarifelerinin ve kapalı otoparklardaki bisiklet abonesi fiyat tarifesinin belirlenmesi hakkında teklif.
05-03-Belediyemize ait Kia Sorento marka 2011 model aracın Bayat Belediyesine hibe edilmesi hakkında teklif.
06-04- Belediyemize ait bazı gayrimenkullerinin satışı bu hususta encümene yetki verilmesi hakkında teklif.
07-05- Mülkiyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğüne ait, İlimiz Ali Çetinkaya Mahallesi, 20 Ada, 1 Parsel ve 21 Ada, 46 Parseldeki toplam 35.909,59 m2 lik alanın “Millet Bahçesi” amaçlı olarak Belediyemizce kiralanması, bu hususta yapılacak olan sözleşme/protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK’e yetki verilmesi hakkında teklif.
TRAFİK KOMİSYONU RAPORLARI
08-06-Erkmen Kasabası ile Afyonkarahisar arasında çalışan D4 Yetki Belgeli araçların güzergahlarında değişiklik yapılması hakkındaki Trafik Komisyonu Raporu.
09-07- Kayadibi, Hacı Cafer, Kasımpaşa ve Hattat Karahisar Mahalle Muhtarlarının Harbiş Minibüsleri güzergahında değişiklik yapılması talebi hakkındaki Trafik Komisyonu Raporu.
10-08- Kamu kurum ve kuruluşlarından ve vatandaşlarımızdan geleh hız kesici, durak yeri, trafik levhası ve trafik ile ilgili talepler hakkındaki Trafik Komisyonu Raporu.
11-09- Uydukent Minibüs Durak Başkanı Osman BULAŞ’ın Uydukent-Ekspres Hattı güzergahında değişiklik yapılması talebi hakkındaki Trafik Komisyonu Raporu.
ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEKLİFLERİ
12-10- Fatih Mahalle Muhtarı Mehmet ÖZKAYA ile Fatih Minibüs Durak Başkanı Şükrü KARAGÜL’ün mahalle sakinlerinin talep ve istekleri doğrultusunda Fatih Minibüsleri güzergahında değişiklik yapılması ile ilgili talepleri hakkında teklif.
13-11- Karşıyaka Minibüs Durağında Yıldız BALKAN adına kayıtlı 03 M 0138 plakalı hattın Belediye Başkanlığınca uygun görülen başka bir minibüs durağına aktarılması talebi hakkında teklif.
14-12-Karşıyaka Minibüs Durağında Hüseyin BALKAN adına kayıtlı 03 M 0133 plakalı hattın Belediye Başkanlığınca uygun görülen başka bir minibüs durağına aktarılması talebi hakkında teklif.
15-13- Özdilek Minibüsleri 2. Hat İsmet İnönü Caddesi güzergahının yeniden belirlenmesi talebi hakkında teklif.
16-14-Kamu kurum ve kuruluşlarından ve vatandaşlarımızdan gelen hız kesici, durak yeri trafik levhası ve trafik ile ilgili talepler hakkında teklif.
17-15- Zabıta Hizmetleri Destekleme Derneğine ait Ford Tourneo Marka 2015 model kamyonetin Zabıta hizmetlerinde kullanılmak üzere belediyemizce hibesinin kabul edilmesi hakkında teklif.
BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONU RAPORLARI
18-16- İlimiz Merkez, Erenler (Kumartaş) Mahallesi, 160 Ada, 51 Numaralı Parselin doğusunda bulunan tescil harici olan yere mahalle fırını yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporu.
19-17-İlimiz Merkez, Yenice Mahallesi, 363 Ada, 1 Numaralı Parsele mahalle fırını yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporu.
20-18-İlimiz Merkez, Fatih Mahallesi, 2325 Ada, 16 Numaralı Parselin güneyinde bulunan tescil harici olan yere mahalle fırını yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporu.
21-19- İlimiz Merkez, Fatih Mahallesi 4655 Ada, 1 Numaralı Parselin bulunduğu alanda imar plan değişikliği yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporu.
22-20- İlimiz Merkez, Akçin (Veysel Karani) Mahallesinde bulunan 2. Küçük Sanayi Sitesi işyerlerinde ön bahçeye yapılacak kapalı sundurmaların şeklinin revize yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporu.
23-21- İlimiz Merkez Orhangazi (Çetinkaya) Mahallesi 2914 Adanın olduğu bölgede imar plan değişikliği yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporu.
24-22-İlimiz Merkez, İnaz (Demirçevre) Mahallesinin olduğu bölgede imar plan tadilatı yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporu.
İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ TEKLİFLERİ
25-23-İlimiz Merkez, Çetinkaya (Osmangazi) Mahallesi 925 Ada, 1 Nolu Parselin yapılaşma şartının belirlenmesi hakkında teklif.
26-24- İlimiz Merkez Ataköy Mahallesi K25D01B3C Pafta üzerindeki yolun imar planı ile kadastro uyumsuzluğunun giderilmesi için imar plan değişikliği yapılması hakkında teklif.