Belediye Meclisi bugün toplanıyor

Afyonkarahisar Belediye Meclis üyeleri Mart ayı olağan toplantısı için bugün bir araya gelecekler   Afyonkarahisar Belediyesi Mart ayı Belediye Meclis Toplantısı bugün akşam saat 18.00 de Belediye Meclis Salonunda başlayacak. KOMİSYON RAPORLARI KARARA BAĞLANACAK Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in açış konuşmasıyla başlayacak olan toplantı Şubat ayı Meclis tutanak özetinin oylanmasıyla devam edecek. T plakalı Taksi İşletme [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Meclis üyeleri Mart ayı olağan toplantısı için bugün bir araya gelecekler

Afyonkarahisar Belediyesi Mart ayı Belediye Meclis Toplantısı bugün akşam saat 18.00 de Belediye Meclis Salonunda başlayacak.
KOMİSYON RAPORLARI KARARA BAĞLANACAK
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in açış konuşmasıyla başlayacak olan toplantı Şubat ayı Meclis tutanak özetinin oylanmasıyla devam edecek. T plakalı Taksi İşletme Esaslarına dair yönetmeliğin güncellenmesi ile ilgili talepler, 03 M 0339 plakasının1 yıl süre ile Organize Sanayi Minibüs durağına görevlendirilmesi ile ilgili Trafik Komisyonu raporları oylanarak karara bağlanacak. Kamu kurum ve kuruluşlarından ve vatandaşlardan gelen hız kesici, durak yeri trafik levhası ve trafik ile ilgili taleplere ait trafik komisyonu raporunu meclis üyeleri değerlendirecek. 03 M 0322 ticari plakanın Oktay Nergiz üzerinden Abdullah İşlek üzerine devir edilmesi teklifi mecliste görüşülecek. Selçuklu Mahallesinde bulunan köprüye “Şehit Şükrü Karadirek Köprüsü” isminin teklifi gündemde görüşülecek konular arasında yer alıyor. Sahipata Mahallesi, 2585 ada 1 ve 2 parsel numaralı taşınmazların bulunduğu alanda imar plan değişikliği yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyon raporu karara bağlanacak. Kanlıca Mahallesi, 1865 ada 10 Nolu parsele Hz. Ömer Camii Kur’an Kursu ve Müştemilatı yapılması konusu görüşülecek. Erenler Mahallesinde 154 kilowat Afyon 2-Uşak OSB Brş. N.-Fethiye DDY EİH olarak planlanan enerji iletim hattının olduğu bölgede imar plan değişikliği yapılması konusu ele alınacak.
TOPLANTIDA TEKLİFLER GÖRÜŞÜLECEK
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Kampüsü ile Bayatçık Mahallesi arasında ulaşımın sağlanması amacıyla imar plan tadilatı yapılması konusu görüşülecek. Yunus Emre Mahallesi, 539 adanın çevresinde teknik alt yapı çalışmalarından dolayı imar plan değişikliği yapılması teklifi meclis gündeminde bulunuyor. Ataköy Mahallesi, 4847 ada 3, 4 ve 5 numaralı parsellerin olduğu bölgede imar plan tadilatı teklifi ile Belediye Meclisinin 1 Kasım 2022 tarih ve 585 sayılı kararına ilave olarak otopark bölgelerinde imar plan değişikliği yapılması teklifi görüşülecek. Toplantı Nisan ayı Meclis Toplantısının gün ve saatinin belirlenmesiyle tamamlanacak.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme