• Haberler
  • Genel
  • Belediye ilk maçını kazandı – Kocatepe Gazetesi

Belediye ilk maçını kazandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor Bayan Voleybol takımı bu sene ilk kez katıldığı Bölgesel Bayan Voleybol Ligi'nde ilk galibiyetini Uşak Kapaklarspor'a karşı aldı. Rakibine set vermeden maçı 3-0'la kazanan Afyonkarahisar Belediyespor ilk galibiyetini almış oldu Bölgesel Voleybol Ligi Bayanlar Afyon Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Afyonkarahisar Belediyespor karşılaştığı Uşak temsilcisi Kapaklarspor'u set vermeden 3-0'la mağlup etti. Maçın ilk seti [&hellip]

Belediye ilk maçını kazandı

Afyonkarahisar Belediyespor Bayan Voleybol takımı bu sene ilk kez katıldığı Bölgesel Bayan Voleybol Ligi’nde ilk galibiyetini Uşak Kapaklarspor’a karşı aldı. Rakibine set vermeden maçı 3-0’la kazanan Afyonkarahisar Belediyespor ilk galibiyetini almış oldu

Bölgesel Voleybol Ligi Bayanlar Afyon Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Afyonkarahisar Belediyespor karşılaştığı Uşak temsilcisi Kapaklarspor’u set vermeden 3-0’la mağlup etti.
Maçın ilk seti alınan başa baş sayılarla başladı. Setin sonuna doğru farkı açmayı başaran Afyonkarahisar Belediyesporlu bayanlar ilk seti 25-19’la kazandı.
İkinci sete Afyonkarahisar Belediyespor daha etkili bir oyunla başladı. Bu sete Kapaklar’ın da ortak olma çabasıyla maç hızlandı. Afyonkarahisar Belediyespor 25 sayıya ulaştığında Kapaklar 20 sayıda kaldı.
İkinci seti de 25-20’lik skorla kazanan Afyonkarahisar Belediyespor üçüncü sete avantajlı başladı. Son set yorgunluk belirtileri gösteren Kapaklar bu sette 17 sayıda kaldı. Afyonkarahisar Belediyesporlu bayanlar üçüncü seti de 25-17’lik skorla kazanmayı başardı. Bölgesel Lige tecrübe kazanmak için katılan Afyonkarahisar Belediyespor’a spor camiasının yorumu ‘bir iki takviye ile sağlam bir takım olabilir’ oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme