Belediye ile Belediye-iş anlaştı

Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin ile Afyonkarahisar Belediyesi arasında Belediye personelini ilgilendiren toplu iş sözleşmesini imzaladık. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yaptığı açıklamada, “YÜNTAŞ ve AFBEL-SAN bünyesinde çalışan hizmet alım işçisi personelimizin maaşlarına ilk 6 ay için belirlediğimiz 5250 TL'ye ilave olarak Temmuz ayından itibaren yaklaşık %7,5 (400TL) tutarında bir iyileştirme yapıyoruz.Geriye dönük maaş [&hellip]

Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin ile Afyonkarahisar Belediyesi arasında Belediye personelini ilgilendiren toplu iş sözleşmesini imzaladık.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yaptığı açıklamada, “YÜNTAŞ ve AFBEL-SAN bünyesinde çalışan hizmet alım işçisi personelimizin maaşlarına ilk 6 ay için belirlediğimiz 5250 TL’ye ilave olarak Temmuz ayından itibaren yaklaşık %7,5 (400TL) tutarında bir iyileştirme yapıyoruz.Geriye dönük maaş farklarını da en kısa zamanda personelimize ödeyeceğiz. Alın teri ile ekmeğini kazanan işçilerimizin her zaman yanlarındayız” dedi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme