Belediye filede ve potada galip

Afyonkarahisar Belediyespor hem ev sahibi olduğu filede hem de konuk olduğu pota rakiplerini mağlup etti Türkiye Voleybol 3'üncü Lig C grubunda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı evinde konuk ettiği Adana Voleybol takımını 3-1'lik skorla mağlup etti. Erkekler Basketbol 3'üncü Ligi'nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı ise konuk olduğu 68 Aksaray Belediyespor'u 64-61'lik skorla [&hellip]

Belediye filede ve potada galip

Afyonkarahisar Belediyespor hem ev sahibi olduğu filede hem de konuk olduğu pota rakiplerini mağlup etti

Türkiye Voleybol 3’üncü Lig C grubunda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı evinde konuk ettiği Adana Voleybol takımını 3-1’lik skorla mağlup etti.
Erkekler Basketbol 3’üncü Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı ise konuk olduğu 68 Aksaray Belediyespor’u 64-61’lik skorla mağlup etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Filede, rakibin zorlu olması fark etmedi

Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı ligin zorlu ekiplerinden Adana Voleybol takımını 3-1’lik skorla mağlup etti

Erkekler Voleybol 3’üncü Lig’de mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor, bu hafta kendi evinde Adana Voleybol takımını konuk etti. Konuk ekip Adana Voleybol’u 3-1’le geçen voleybolcular ligde 2’nci sıradaki yerini korudu.
İlk sete karşılıklı sayılar ile başlanırken, Afyonkarahisar Belediyespor takımı rakibiyle başa baş mücadele etti. Oldukça zorlanan voleybolcularımız ilk seti rakibi Adana’ya kaptırmadı. İlk setteki 25-17’lik üstünlüğü ile ikinci sete başlayan temsilcimiz ikinci sette de zorlandı. Bu sette alınan karşılıklı sayılar ile başlayan mücadelede rakip Adana 19 sayıyı geçemedi. Afyonkarahisar Belediyespor bu seti de 25-19’la alarak skoru 2-0’a taşıdı.
Üçüncü sette rakibine boyun eğen Afyonkarahisar Belediyespor 9-9’a kadar başa baş mücadele sergiledi. Arayı açmaya başlayan Adana temsilcisi 25-19 bu seti almayı başardı. Skoru 2-1’e taşıyan Adana temsilcisi dördüncü seti almak için umutlu bir başlangıç sergiledi. Yine karşılıklı alınan sayılarla başlayan seti temsilcimiz, 25-17’yle alarak maçın skorunu 3-1’e taşıdı ve rakibini mağlup etmeyi başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Belediyespor potada affetmedi

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı potada 68 Aksaray Belediyespor’la karşılaştı. Temsilcimiz, 64-61’lik skorla deplasmandan galip ayrıldı

Erkekler Basketbol 3’üncü Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı 68 Aksaray Belediyespor’a konuk oldu. Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı ligin güçlü ekiplerinden 68 Aksaray Belediyespor’u 64-61’lik skorla mağlup etti.
Alınan karşılıklı sayılarla başlanan ilk çeyrek 10-18 ev sahibi 68 Aksaray Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci çeyreğe üst üste aldığı sayılarla başlayan temsilcimiz bu çeyrekte 22 sayı alarak maçın ilk yarısını 32-30’luk skorla önde tamamladı.
İlk yarının üstünlüğü ile ikinci yarıya başlayan Afyonkarahisar Belediyespor, ikinci yarının ilk çeyreğinde yine başa baş bir mücadele sergiledi. Temsilcimizin aldığı 18 sayıya 68 Aksaray ise 17 sayı ile cevap verebildi. 50-47’lik skorla temsilcimiz üçüncü çeyreği önde tamamladı. Güçlü rakibine, yaptığı savunma ve iyi çıktığı ataklarla öne geçme şansı vermeyen temsilcimiz son çeyreği 14-14’lük skorla berabere tamamladı. 68 Aksaray Belediyespor’la deplasmanda karşılaşan temsilcimiz, maçın sonunda 64-61’lik skorla galip gelmeyi başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme