Belediye eczane yerlerini ihaleyle satacak

Orhangazi Mahallesinde Nedim Helvacıoğlu Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Yeni Devlet Hastanesi karşısında, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan iş merkezindeki dükkân, lokanta ve büroların satış ihalesinin bugün yapılacağı bildirildi Mülkiyeti Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait arsa üzerine yapılan 8 adet zemin + asma katlı eczane işyeri, 1 adet lokanta ve 4 adet büro 2886 sayılı Devlet İhale [&hellip]

Belediye eczane yerlerini ihaleyle satacak

Orhangazi Mahallesinde Nedim Helvacıoğlu Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Yeni Devlet Hastanesi karşısında, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan iş merkezindeki dükkân, lokanta ve büroların satış ihalesinin bugün yapılacağı bildirildi

Mülkiyeti Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait arsa üzerine yapılan 8 adet zemin + asma katlı eczane işyeri, 1 adet lokanta ve 4 adet büro 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince açık arttırma usulü ile satılacak.
İhale bugün yapılacak
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, lokanta olarak gözüken işyeri-ne talep halinde medikal, klinik, ecza deposu, optik vs. olarak işyeri açma ruhsatı verileceği ifade edilirken, Belediye Meclis Salonu’nda bugün (15 Şubat Çarşamba) gerçekleşti-rilecek ihalenin saat 14.00’te başlayacağı bildirildi.
6 adet daha eczane yeri yapılacak
İş Merkezinde satışı yapılacak zemin + asma katlı 8 adet dükkânların her birinin 100,50 metrekare olduğu, 1 adet lokanta (medikal, klinik, ecza deposu, optik vs. İşyeri) 386,60 metrekare ve 4 adet büronun yine her birisinin 51 metrekare ile 64 metrekare arasında değiştiği kaydeden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Yeni Devlet Hastanesi yerleşkesine yeni yapılacak olan Kadın Doğum Çocuk Hastanesi ve bu yıl ihalesi yapılacak olan fizik tedavi ve rehabilitas-yon merkeziyle bu kampüste 3 adet büyük hastanenin olacağını, bu hastaneler karşısında toplam 14 adet eczane yeri yapılacağını bildirdi. Başkan Çoban, şu anda inşaatı biten ve satışı yapılacak olan 8 adet eczaneden başka, aynı yerin yanına 6 adet daha eczane yeri yapılacağını toplam 14 eczane yerinden başka istenilse bile bölgede yeni eczane yapılabilecek başkaca bir alanın bulunmadığını bildirdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme