• Haberler
  • Genel
  • 'Belediye çalışmalarında plan ve düzen yok'

'Belediye çalışmalarında plan ve düzen yok'

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Afyonkarahisar Belediyesi'nin plansız ve düzensiz çalıştığını belirtti Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Afyonkarahisar Belediyesi'nin çalışmalarını değerlendirdi. Aslan, 'Bir adam telefonla konuşarak yürüyorsa mutlaka kaldırımlara takılır düşer. Biz de parke taşı döşetiyoruz, inşaat işi yapıyoruz. Zamanla giderilecek deniyor, ama ne zaman işçilik hataları giderilecek? Göze de hoş [&hellip]

“Belediye çalışmalarında plan ve düzen yok”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Afyonkarahisar Belediyesi’nin plansız ve düzensiz çalıştığını belirtti

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Afyonkarahisar Belediyesi’nin çalışmalarını değerlendirdi. Aslan, “Bir adam telefonla konuşarak yürüyorsa mutlaka kaldırımlara takılır düşer. Biz de parke taşı döşetiyoruz, inşaat işi yapıyoruz. Zamanla giderilecek deniyor, ama ne zaman işçilik hataları giderilecek? Göze de hoş gelmiyor. İnşaattan anlamayanlar bile iyi döşenmediğini görüyor kaldırımların. Yağmur yağdı, 5 dakikada her taraf su oldu. Yağmurdan sonra caddelerde karşıdan karşıya zor geçtik” dedi.
“BÖLGE BÖLGE ÇALIŞILMALI”
Aslan, Belediye’nin iyi yönetilmediğini belirterek “Belediye, olması gerektiği gibi yönetilmiyor. Düzensizlik, programsızlık var. Planlama eksiği de var. 5 tane bölgeyi aynı anda çalışma yapılıyor. Halbuki bölge bölge yapılsa sonuç daha çabuk alınır” ifadelerini kullandı.
“AKARÇAY’DA SİNEK VAR,
KİRLİLİK VAR”
Belediye’nin gerçekleştirdiği projelerden olan ve şehrin vizyon projesi olarak tanıtılan Akarçay’da önemli bir yatırım yapıldığını, ancak ciddi eksikliklerin bulunduğuna dikkat çeken Aslan, “Akarçay’da sinek var, kirlilik var, koku var. Gemiyi aldıklarına göre bu işi araştırmış olmaları lazım. Bunun araştırması yapılmıştır diye düşünüyorum. Çevreye zarar vermeye başladığında ne olacak? Binaların altından su almaya başladığında ne olacak? Su, alttan girer yukarıya doğru çıkar. Binanın altında bir zayıflık bulur ve yukarı çıkar” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme