• Haberler
  • Genel
  • “Belediye başkanlarımız başarılı olacak” – Kocatepe Gazetesi

“Belediye başkanlarımız başarılı olacak” – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, MHP’li Belediye Başkanları’nın başarılı olacağını söyledi Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Emirdağ’da yapılan istişare toplantısını değerlendirdi. Aslan, 󈬎 Mart’ta seçilmiş olan tüm Belediye başkanlarımız ile her ay toplanıyoruz. Daha önceki toplantılarımızı il merkezi, Dinar Başmakçı ve Çay ilçelerimizde yapmıştık. 5’incisini Emirdağ ilçemizde gerçekleştirdik. Emirdağ Belediye Başkanımız [&hellip]

"Belediye başkanlarımız başarılı olacak"

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, MHP’li Belediye Başkanları’nın başarılı olacağını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Emirdağ’da yapılan istişare toplantısını değerlendirdi. Aslan, “30 Mart’ta seçilmiş olan tüm Belediye başkanlarımız ile her ay toplanıyoruz. Daha önceki toplantılarımızı il merkezi, Dinar; Başmakçı ve Çay ilçelerimizde yapmıştık. 5’incisini Emirdağ ilçemizde gerçekleştirdik. Emirdağ Belediye Başkanımız Sayın Uğur Serdar Kargın ve İlçe başkanımız Ceylan Morca’nın ev sahipliği yaptığı toplantımız gayet verimli geçmiştir. Emirdağ belediye başkanımıza, İlçe başkanımıza meclis üyelerimize ve teşkilat mensuplarımıza misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.
İSTİŞARE VERİMLİ OLUYOR
MHP’li Belediye Başkanları’nın zor şartlar altında hizmet vermeye çalıştığını söyleyen Aslan, “Amacımız insanlarımıza hizmeti daha verimli, daha etkin ve daha hızlı nasıl götürebiliriz sorusuna elbirliği ile ve dayanışma halinde cevap bulabilmektir. MHP’nin tek amacı insana hizmettir. Belediye başkanlarımız da bu yolda heyecanlı ve gayretli bir şekilde çalışmaktadırlar. Yeni seçilen başkanlarımızın tecrübeli başkanlarımızdan bilgilenmeleri için de bu toplantıların bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Faydalarını da görmekteyiz. Her türlü zor şartlara rağmen belediye başkanlarımızın ilçe ve beldelerinde çok başarılı olacaklarına inanıyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme