• Haberler
  • Genel
  • Belediye Başkanı Köksal, Osmangazi Mahallesi'nde

Belediye Başkanı Köksal, Osmangazi Mahallesi'nde

Belediye Başkanı KOsmangazi Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelip sorunları yerinde tespit ettiklerini ifade eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, 'Afyonkarahisar'ımızın her mahallesine aynı titizlikle hizmet götürmek için çalışıyoruz.öksal, Osmangazi Mahallesi'nde

Sizlerin talepleri ve önerileri doğrultusunda hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. Birim müdürlerimiz ve ekiplerimizle birlikte buradayız, notlarımızı alıyoruz ve çözüm için en kısa sürede harekete geçeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Köksal, Osmangazi Mahallesi'nde

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine her zaman emeklinin yanında olduklarını vurgulayan Köksal, “Biz yerel yönetimler olarak emekliler için elimizden geleni yapacağız. İnşallah genel iktidar değişiminde de hakkınızı alacaksınız.” diye konuştu. 

Osmangazi Mahalle Muhtarı Arif Zenger de “Başkanımızın mahallelerimizi ziyaret ederek sorunlarımızı yerinde dinlemesi bizler için çok kıymetli. Belediye ekipleriyle birlikte mahallemizin ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap verilmesi bizleri mutlu ediyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme