Belediye Başkanı Köksal, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak talepleri dinledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, “Mahalle Buluşmaları” kapsamında Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret etti. Köksal mahalle sakinleriyle bir araya gelerek mahalledeki eksiklikler ve talepler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Köksal, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde

Her hafta 1-2 mahallede vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Köksal, “Sizleri dinliyoruz, mahallenizdeki eksikleri, sıkıntıları yerinde tespit ediyoruz. Bugün de Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde çözülmesi gereken sorunları ve yapılması gereken hizmetleri önceliğe göre belirlemek için buradayız. Hepimizin amacı daha güzel, daha yaşanabilir bir Afyonkarahisar için çalışmak." dedi. 

Belediye Başkanı Köksal, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde

Toplantının ardından Köksal, Mahalle Muhtarı Münevvere Aydoğmuş, birim müdürleri ve Belediye personeli ile birlikte mahalleyi gezdi. Mahalle sakinleri, Köksal’a teşekkür ederek, Belediye’nin mahallelerine gösterdiği ilgiden ve sunduğu hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Muhtar Münevvere Aydoğmuş da Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a, hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Köksal, Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeBelediye Başkanı Köksal, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde

Bakmadan Geçme