• Haberler
  • Genel
  • Belediye başarıya doymuyor – Kocatepe Gazetesi

Belediye başarıya doymuyor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen halk oyunları grup yarışmaları Antalya'da düzenlenirken Afyonkarahisar Belediye Gençlik Spor Kulübü düzenlemesiz dalda minikler kategorisinde 1'inci oldu Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Grup Yarışmaları, Antalya’da yapıldı.Belediyespor’un yeniden yapılanması ile birlikte basketbol ve voleybolda başarıdan başarıya koşan sporcularımız halk oyunlarında da yeni bir başarıya imza attı.Afyonkarahisar Belediye Gençlik Spor [&hellip]

Belediye başarıya doymuyor

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen halk oyunları grup yarışmaları Antalya’da düzenlenirken Afyonkarahisar Belediye Gençlik Spor Kulübü düzenlemesiz dalda minikler kategorisinde 1’inci oldu

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Grup Yarışmaları, Antalya’da yapıldı.
Belediyespor’un yeniden yapılanması ile birlikte basketbol ve voleybolda başarıdan başarıya koşan sporcularımız halk oyunlarında da yeni bir başarıya imza attı.
Afyonkarahisar Belediye Gençlik Spor Kulübü, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen yarı final müsabakalarında şampiyon oldu.
Yarışmaya düzenlemesiz dalda minikler kategorisinde katılan Afyonkarahisar Belediye Gençlik Spor Kulübü birinci olurken büyükler ise üçüncülüğü elde etti.
Antalya Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen yarışmaya Antalya, Burdur, Uşak, Isparta ve Afyonkarahisar illerinden yaklaşık 25 ekip katıldı. Yarışmada düzenlemesiz dal minikler kategorisinde katılan Afyonkarahisar Belediye Gençlik Spor Kulübü şampiyon olurken, büyükler üçüncülüğü elde etti.
TUGAN’DAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Afyonkarahisar Belediye Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları Antrenörü Yaşar Yasin Tugan, yarışmada şampiyon olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.
Final müsabakalarında da Afyonkarahisar’ı ve kültürümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade eden Yaşar Yasin Tugan bu başarıda büyük emeği olan başta Belediye Başkanı Burhanettin Çoban olmak üzere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini sundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme