Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye AFDORA’daki dairelerini satıyor

Belediye AFDORA’daki dairelerini satıyor

Belediye’ye ait 10 lüks daire açık artırma ile satılacak. Belediye’nin 3 dairesi ise lojman olarak Özel İdare’ye devredilecek

 

Afyonkarahisar Belediyesi mülkiyetinde bulunan 10 adet lüks daireyi açık artırma usulü ile satışa çıkardı.
Çetinkaya Mahallesi’nde, eski Uğur Un Fabrikası’nın bulunduğu alanda inşa edilen AFDORA sitesindeki 10 daire, sitenin yapıldığı alandaki arsa payı olarak Afyonkarahisar Belediyesi’ne devredilmişti. Belediye Meclisi’nin aldığı karar gereğince mülkiyeti Belediye’ye ait olan AFDORA Sitesi B Blokta bulunan 3+1 ve 4+1 10 adet daire satışa çıkıyor. Mülkiyeti Belediye’ye ait olan 3 adet 4+1 dairenin ise satışının yapılmayacağı, bu dairelerin Özel İdare Müdürlüğü’ne devredilerek Vali Yardımcıları’nın lojmanı olarak kullanılacağı belirtiliyor.
16 Temmuz Perşembe günü saat 14:00’de Belediye Meclis Salonunda yapılacak ihale, açık arttırma usulü gerçekleşecek. Afyon Kalesi-Sarıkız manzaralı Atatürk Caddesi ve Ciritler Kayalığına (Millet Bahçesine) cepheli daireler site bazında olup; güvenlik, oyun ve spor salonu, açık-kapalı oyun alanları, market, ütü, oto yıkama, kapalı otopark, kapalı seyir terasları vb. sosyal yaşam olanaklarına sahip. İhaleye katılmak isteyenler 16 Temmuz Perşembe günü saat 10.00’ a kadar Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerekiyor.
Satışı yapılacak olan daireler ve açık artırmaya başlama fiyatları şöyle: B Blok E giriş 3+1 daire 575 bin TL, B Blok F giriş 3+1 vip daire 625 bin TL, B Blok F giriş 4+1 daire 675 bin TL, B Blok F giriş 3+1 vip daire 650 bin TL, B Blok F giriş 3+1 daire 660 bin TL, B Blok F giriş 4+1 daire 700 bin TL, B Blok F giriş 4+1 vip daire 725 bin TL, B Blok F giriş 3+1 vip daire 670 bin TL, B Blok F giriş 4+1 daire 710 bin TL, B Blok F giriş 4+1 vipdaire 730 bin TL.