Belde ve köylerdeki hizmetlerin takipçisiyim

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl ve Kayıhan Kasabaları ile Ayazini, Eskieğmir ve Eynehankuzviran köylerine ziyarette bulundu.Vali Mustafa Tutulmaz'ın İhsaniye ilçesine bağlı kasaba ve köy ziyaretlerinde İhsaniye Kaymakamı Alper Taş ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma hazır bulundular.Vali Tutulmaz 'Kasaba ve köylerimizdeki halkımızın daha iyi ortamlarda ve daha iyi bir yaşam [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl ve Kayıhan Kasabaları ile Ayazini, Eskieğmir ve Eynehankuzviran köylerine ziyarette bulundu.
Vali Mustafa Tutulmaz’ın İhsaniye ilçesine bağlı kasaba ve köy ziyaretlerinde İhsaniye Kaymakamı Alper Taş ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma hazır bulundular.
Vali Tutulmaz; “Kasaba ve köylerimizdeki halkımızın daha iyi ortamlarda ve daha iyi bir yaşam düzeyine ulaşmış koşullarda hayatlarını devam ettirmeleri için köy ve kasabaların takipçisiyim. Her fırsatta ilçe, kasaba ve köy ziyaretlerinde bulunarak yapılan çalışma ve faaliyetleri sadece mülki amirlerden, seçilmişlerden ve idarecilerden değil halktan da bilgiler almaktayım. Bizim görevimiz halkımıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Bunun yerine getirilebilmesi için halkımızın arasında olmaya gayret ediyoruz. Halkımızı dinleyerek bizlere ilettikleri her türlü ihtiyaç, sıkıntı ve taleplerini bizlere verilen imkânlar çerçevesinde yerine getiriyoruz. Bundan sonrada hizmetlerimizi daha da artırarak devam ettireceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme