• Haberler
  • Genel
  • Belde ve köy yolları asfaltlama çalışmaları tamam

Belde ve köy yolları asfaltlama çalışmaları tamam

Bolvadin ilçesine bağlı belde ve köy yolları asfaltlama çalışmaları tamamlandı AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Carullah Kolay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi marifetiyle Büyük Karabağ beldesi Derekarabağ ve Ortakarabağ köylerinin ortak kullandığı 10 kilometrelik yol asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını kaydetti. Yine Kurucuova köyünün ilçe bağlantı yolunun 11 kilometre asfaltlandığını belirten Kolay, şöyle devam etti: [&hellip]

Belde ve köy yolları asfaltlama çalışmaları tamam

Bolvadin ilçesine bağlı belde ve köy yolları asfaltlama çalışmaları tamamlandı

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Carullah Kolay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi marifetiyle Büyük Karabağ beldesi Derekarabağ ve Ortakarabağ köylerinin ortak kullandığı 10 kilometrelik yol asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını kaydetti.
Yine Kurucuova köyünün ilçe bağlantı yolunun 11 kilometre asfaltlandığını belirten Kolay, şöyle devam etti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bu çalışmalarla köy ve belde yollarımız kaymak gibi olmuştur. Ayrıca yol durumu iyi olup da kısım kısım çukurlar oluşan köy yollarımızın da asfalt yama işlemleri tamamlanmıştır. Bu çalışmalarda bize destek veren Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’na, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’e, İl Genel Meclis Üyelerimiz Ömer Dayı ve Derviş Aynacı’ya ilçem adına teşekkür ederim.”http://m.kocatepegazetesi.com/” (AA)

Bakmadan Geçme