• Haberler
  • Genel
  • 'Belçika'ya tarifeli uçuş istiyoruz' – Kocatepe Gazetesi

'Belçika'ya tarifeli uçuş istiyoruz' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hüseyin Tutumlu, basın toplantısında bir soru üzerine Zafer Havaalanı'ndan Belçika'ya tarifeli seferlerin başlaması gerektiğini belirtti AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hüseyin Tutumlu, haftalık olağan basın toplantısında yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Tutumlu, toplantıda kendisine yöneltilen Zafer Havaalanı ile ilgili [&hellip]

“Belçika’ya tarifeli uçuş istiyoruz”

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hüseyin Tutumlu, basın toplantısında bir soru üzerine Zafer Havaalanı’ndan Belçika’ya tarifeli seferlerin başlaması gerektiğini belirtti

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hüseyin Tutumlu, haftalık olağan basın toplantısında yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Tutumlu, toplantıda kendisine yöneltilen Zafer Havaalanı ile ilgili bir soruyu yanıtladı. Tutumlu, “Zafer Bölgesel Havalimanımızda biliyorsunuz dış hatlar terminalimiz var. Biz dış hatlar terminalinden 12 ay boyunca Almanya’ya direkt uçuşlarımız var. Ayrıca Hac ve Umre ziyaretlerini buradan direk gerçekleşiyordu. Bu seyahatler halen devam ediyor. Özellikle Belçika’da biliyorsunuz çok yüksek sayıda Afyonkarahisar’lı hemşerimiz yaşıyor. Onların daha rahat gelip gidebilmeleri acısından ve havalimanımızın da şehrimize daha fazla hizmet edebilmesi acısından Belçika’ya tarifeli uçuşların yapılmasının çok daha önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu aynı zamanda bizim hemşerilerimizin de bir talebidir” dedi.
TALEPLER DİKKATE ALINMALI
Vatandaşların taleplerinin dikkate alınmasını istediklerini söyleyen Tutumlu, “İnşallah Türk Hava Yolları böyle bir tarifeli uçuş seferlerini başlar. Başladığı zamanda bunun ne kadar başarılı olduğunu hep birlikte göreceğiz. Aynı zamanda Afyonkarahisar’lı hemşerilerimizin yurt dışı seyahatlerinde daha kolay ulaşım sağlamaları acısından daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü Zafer Bölgesel Havalimanımız’daki dış hatlarda hizmet kalitesi de oldukça yüksek” şeklinde konuştu.
BAŞBAKAN
GELECEK
Parti çalışmaları hakkında da bilgi veren Tutumlu, “İlçe kongrelerimize devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta sonu da Bolvadin ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz ve 4 Ocak 2015 tarihinde Dinar ilçe kongremiz yapılacak. İhsaniye ilçe kongremizin tarihi ertelenmişti ve şu an için tarih belli değil. 1 Şubat tarihinde gerçekleştireceğimiz İl Kongremize de daha önceden söylediğimiz gibi Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu da katılacak” ifadelerini kullandı.
EDİRNE’DE GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI
Tutumlu, Edirne’de gerçekleştirilecek Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı hakkında da bilgi verdi. Tutumlu, şöyle konuştu:
“ İl Başkanımız İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclis Başkanımız Salih Sel bu gün Edirne’ye hareket ettiler. Başkanlarımız Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında bulunacaklar. Toplantılar Perşembe günü sona erecek ve o gün ilimize dönecekler. Bildiğiniz gibi daha önceki toplantı da Şanlıurfa’da yapılmıştı. Ayrıca 25-26 Aralık tarihlerinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanımız Fatma Akbaba bir heyetle birlikte Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret edecek. Burada özellikle engellilerle ilgili çalışmalar konusunda fikir alış verişinde bulunacaklar. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin hanımefendi ile görüşecekler. Fatma Şahin hanımefendinin Gaziantep’te yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili Sosyal İşler Başkanımız Akbaba ve ekibine bilgiler aktaracak. Arkadaşlarımızla orada yapılan çalışmaları ve hizmetleri inceleme fırsatı bulacaklar.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme