• Haberler
  • Genel
  • Belçika’daki Türk işadamları, yatırım hedefliyor

Belçika’daki Türk işadamları, yatırım hedefliyor

Belçika Türk İşadamları Derneği üyeleri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Afyonkarahisar’daki yatırım imkanları üzerinde duruldu Belçika Türk İşadamları Derneği (BETİAD) Başkanı Kenan Sezer Belçika Türk İşadamları Derneği Genel Koordinatörü Savaş Metin ve beraberindeki işadamları ile Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette [&hellip]

Belçika'daki Türk işadamları, yatırım hedefliyor

Belçika Türk İşadamları Derneği üyeleri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Afyonkarahisar’daki yatırım imkanları üzerinde duruldu

Belçika Türk İşadamları Derneği (BETİAD) Başkanı Kenan Sezer Belçika Türk İşadamları Derneği Genel Koordinatörü Savaş Metin ve beraberindeki işadamları ile Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette işadamlarını kendilerini tanıtırken ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, Avrupa’da ekonominin yavaşladığını, ancak Türkiye’nin ekonomisinin büyümekte olduğunun altını çizdi. Türkiye’nin, Türkiye içinde de Afyonkarahisar’ın yatırım için uygun olduğunu söyleyen Hancıoğlu, Afyon’da jeotermal seracılık için bir organize sanayi bölgesi kurulmasına çalıştıklarını, bu sera-ların önemli birer yatırım olduğunu söyledi. Belçika’ya Afyonka-rahisar’dan ihracat yapıldığını da hatırlatan Hancıoğlu, bunun yeterli olmadığını, Belçika’da yaşayan Türk işadamlarının kente fabrika gibi somut yatırımlar yapmasının da yararlı olacağının altını çizdi.
BETİAD Genel Koordinatörü Savaş Metin ise bölgede yatırım yapmak istediklerini, bu nedenle bir dizi ziyarette bulunduklarını kaydetti.
Ziyarette ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu ile ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül’e plaket verildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme