• Haberler
  • Genel
  • Bekmezci Atletizm yarışmasına gitti – Kocatepe Gazetesi

Bekmezci Atletizm yarışmasına gitti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarlı atletizm sporcusu Süleyman Bekmezci ve Antrenörü Tayyar Derici Ankara’daki Federasyon Deneme Yarışmalarına katılacak. Afyonkarahisarlı atletizm sporcusu Süleyman Bekmezci ve Antrenörü Tayyar Derici Ankara’daki Federasyon Deneme Yarışmalarına katılacak. Olimpik Sporcu Yetiştirme Projesi Yıldızlar Federasyon Deneme Atletizm yarışması 24-25 Nisan 2010 tarihinde Ankara’da yapılacak. Yarışmalarda Afyonkarahisar’ı Süleyman Bekmezci temsil edecek. Dün bu yarışmalar için Ankara’ya giden [&hellip]

Bekmezci Atletizm yarışmasına gitti

Afyonkarahisarlı atletizm sporcusu Süleyman Bekmezci ve Antrenörü Tayyar Derici Ankara’daki Federasyon Deneme Yarışmalarına katılacak.

Afyonkarahisarlı atletizm sporcusu Süleyman Bekmezci ve Antrenörü Tayyar Derici Ankara’daki Federasyon Deneme Yarışmalarına katılacak. Olimpik Sporcu Yetiştirme Projesi Yıldızlar Federasyon Deneme Atletizm yarışması 24-25 Nisan 2010 tarihinde Ankara’da yapılacak. Yarışmalarda Afyonkarahisar’ı Süleyman Bekmezci temsil edecek. Dün bu yarışmalar için Ankara’ya giden Bekmezci ve hocası yarışmalarda başarı hedefliyor. Afyonkarahisarlı atletizm sporcusu Olimpik Sporcu Yetiştirme Projesi Yıldızlar Federasyon Deneme Atletizm Yarışmalarına katılacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme