Beklenen cihaz geldi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nin uzun süredir beklediği MR(Emar) Cihazı Hastaneye ulaştı MRI Cihazı'nın yurtdışından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne taşınma süreci tamamlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu, 'Halkımızın MRI sorununun giderilmesi bizim için zorunluluktu, üzerimizde vebali vardı. Ancak bu vicdani ve idari yükümlülüğü yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz. Cihaz ileri teknoloji [&hellip]

Beklenen cihaz geldi

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin uzun süredir beklediği MR(Emar) Cihazı Hastaneye ulaştı

MRI Cihazı’nın yurtdışından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne taşınma süreci tamamlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu, “Halkımızın MRI sorununun giderilmesi bizim için zorunluluktu, üzerimizde vebali vardı. Ancak bu vicdani ve idari yükümlülüğü yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz. Cihaz ileri teknoloji donanıma sahip, ülkemizde 4-5 hastanede olan fonksiyonel ve donanımlı bir cihaz. Mutluyuz ve gururluyuz. Halkımıza ve çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
15 TEMMUZ’DA ÇEKİMLERE BAŞLANACAK
Siemens Marka, 1,5 tesla MRI Cihazının kurulum süreci yaklaşık 2 hafta süreceği, Temmuz ayının 2’nci yarısında çekimlere başlanacağı bildirildi. Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde MRI cihazının maksimum seviyede hizmet vermesi amacıyla uzman kadrosunun gerekli eğitimleri tamamlanmış ve MRI ünitesinin kurulabilmesi için hastane alt yapısı da hazır hale getirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme