• Haberler
  • Genel
  • “Beklediğimiz desteği alamadık” – Kocatepe Gazetesi

“Beklediğimiz desteği alamadık” – Kocatepe Gazetesi

CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Toptaş, seçimlerden sonra sandıkların açılmasını partililerle birlikte takip etti. Toptaş, sandıkların açıldığı sırada “AKP’nin yaptığı tahribatları anlattık ve çözümleri hemşehrilerimizle paylaştık. Bundan sonrasını söylemek için erken” diye konuştu Sandıklar okunmaya başladığı andan itibaren CHP İl Başkanlığı’na gelmeye başlayan üyeler, televizyonlardan pürdikkat sandıklardan çıkan sonuçları takip ettiler. Afyonkarahisar CHP 1. [&hellip]

"Beklediğimiz desteği alamadık"

CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Toptaş, seçimlerden sonra sandıkların açılmasını partililerle birlikte takip etti. Toptaş, sandıkların açıldığı sırada “AKP’nin yaptığı tahribatları anlattık ve çözümleri hemşehrilerimizle paylaştık. Bundan sonrasını söylemek için erken” diye konuştu

Sandıklar okunmaya başladığı andan itibaren CHP İl Başkanlığı’na gelmeye başlayan üyeler, televizyonlardan pürdikkat sandıklardan çıkan sonuçları takip ettiler. Afyonkarahisar CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Toptaş da CHP İl Başkanlığı binasında partililerle birlikte açılan sandıkların durumunu takip etti. Afyonkarahisar’dan 1 milletvekili çıkartan CHP’yi mecliste temsil edecek Ahmet Toptaş, aslında bekledikleri sonucu alamadıklarını söyledi. Ahmet Toptaş, yaptığı konuşmada, “Biz elimizden geleni yaptık. Afyonlu hemşerilerimize ülkenin içinde bulunduğu durumu ve çözümleri-mizi anlattık. Demek ki hemşehrilerimizin takdiri böyleymiş.”
Endişelerimizin doğru
çıkmaması en büyük dileğimiz
Seçim çalışmaları sırasında ülkenin içinde bulunduğu durumu Afyonkarahisarlılara anlattıklarını ifade eden Toptaş, “Bundan sonrasını söylemek için erken. Umarız, korkularımız doğru çıkmaz. Endişelerimiz gerçeğe dönüşmez. Seçim tüm Türkiye’ye ve Afyonumuza hayırlı olsun.”
“Daha başarılı bir
sonuç bekliyorduk “
Türkiye genelinde CHP’nin istediği başarıyı yakalayamadığının altını çizen Toptaş, aynı durumun Afyonkarahisar’da da geçerli olduğunu belirtti. Toptaş konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Afyonkarahisar’da daha başarılı bir sonuç bekliyorduk. Görünen o beklediğimiz desteği alamadık. Ama bunun gerekçelerini süre içinde değerlendireceğiz”

Bakmadan Geçme