Bekle bizi 1. Lig – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Güreş Eğitimi Merkezi sporcuları, hafta sonunda Afyonkarahisar’da yapılan 2. Lig Terfi Güreş müsabakalarında ilk dörde girerek 1. Lig’e yükselmeyi başardı. Hafta sonunda Afyonkarahisar Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda güreş şöleni vardı. Yıldızlar 2. Lig Güreş Müsabakalarında 23 ilden çok sayıda sporcu derece için mindere çıktı. Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde yapılan maçlarda Afyonkarahisarlı güreşçiler de yarıştı. Afyonkarahisar [&hellip]

Bekle bizi 1. Lig

Afyonkarahisar Güreş Eğitimi Merkezi sporcuları, hafta sonunda Afyonkarahisar’da yapılan 2. Lig Terfi Güreş müsabakalarında ilk dörde girerek 1. Lig’e yükselmeyi başardı.

Hafta sonunda Afyonkarahisar Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda güreş şöleni vardı. Yıldızlar 2. Lig Güreş Müsabakalarında 23 ilden çok sayıda sporcu derece için mindere çıktı. Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde yapılan maçlarda Afyonkarahisarlı güreşçiler de yarıştı. Afyonkarahisar Güreş Eğitim Merkezi Belediye Spor Kulübü Güreş Takımı, dün sona eren maçlarda ilk dörde girerek birinci lige yükselmeyi başardı. Gelecek sezon birinci ligde mücadele edecek Afyonkarahisarlı güreşçiler, alınlarının akıyla maçları tamamladı. Afyonkarahisar’da yapılan Yıldızlar Güreş İkinci Lig Terfi Müsabakaları’nda Muğla Gençlik Merkezi birinci olarak birinci lige yükselen bir diğer ekip oldu. Muğla’nın arkasından Antalya Güreş Eğitim Merkezi sıralamada 2’inci olarak yerini aldı. Afyonkarahisar Güreş Eğitimi Merkezi Belediye Spor Kulübü Güreşçileri de üçüncü olarak ilk dört arasına girdi. Dördüncülük ise Eskişehir Güreş Eğitim Merkezi’nin oldu. Minderde başarıyla mücadele eden güreşçiler, bu başarılarıyla birinci lige yükseldiler. Gelecek sezon 3 grupta yapılacak birinci lig maçlarında 12 takım yer alacak. Bu 12 takım arasında Afyonkarahisar Güreş Eğitim Merkezi sporcuları da yer bulacak. Ancak Afyonkarahisar’ın birinci ligdeki grubu belli değil. Erzurum ve Yozgat’ta yapılan ikinci lig maçları sonunda Afyonkarahisar Güreş Eğitimi Merkezi sporcularının grupları ve rakipleri de belli olacak.
76 kiloda birinci olduk
2 gün boyunca devam eden maçlarda Afyonkarahisarlı güreşçiler başarılı maçlar çıkarttı. 50 kilo da Muhammet Kaya ile ilk üçe giren güreşçiler, 76 kilo da mindere çıkan Zeki Akyıldız’la birinci oldu. 85 kiloda ise Fatih Kartal, Muğla Gençlik Spor Kulübü sporcusunun ardından ikinci oldu.

Bakmadan Geçme