Behzat Ç Hangi Semtte Çekildi?

Behzat Ç. Dizisinin ünlü oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun CHP Etimesgut Belediyesi Başkan adayı olarak belirlenmesinin ardından Behzat Ç. dizisinin hangi semtte çekildiği araştırılmaya başlandı. Peki, Behzat Ç Hangi Semtte Çekildi? Sizler için araştırdık.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Ankara Etimesgut Belediyesi Başkan adayı olarak oyuncu ve tiyatro yönetmeni Erdal Beşikçioğlu’nu belirlediklerini açıklamasının ardından “Behzat Ç.” dizisinin nerede çekildiği araştırılmaya başlandı. “Behzat Ç.” Dizisi ile ilgili merak ettiklerinizi sizler için araştırdık.

Behzat Ç. dizisi Emrah Serbes’in Her Temas İz Bırakır romanından esinlenerek hazırlanmış Ankara polisiyesi olarak Türk yapımı polisiye, macera, dram, komedi, aksiyon ve gerilim türünde 2010-2013 yılları arasında Star TV’de, 2019 yılında ise Blu TV’de yayımlanan televizyon ve internet dizisidir.

BEHZAT Ç HANGİ SEMTTE ÇEKİLDİ?

Dizinin senaristliğini Ercan Mehmet Erdem üstlenmiş, yönetmenliğini ise; ilk olarakm Doğan Ümit Karaca daha sonra sırasıyla Sadullah Şentürk ve Serdar Akar üstlenmiştir.  Oyucu kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Canan Ergüder, Fatih Artman ,İnanç Konukçu, Berkan Şal,               Seda Bakan, Berke Üzrek, Hakan Hatipoğlu, Eray Eserol, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç,    Zafer Algöz, Aslı Tandoğan, Ahmet Uğurlu, Mine Tugay,   Sezin Akbaşoğulları, Engin Öztürk, Serdar Orçin,   Alper Tazebaş, Hicran Yavuz,   Gökhan Yıkılkan, Ertuğrul Şakar gibi oyuncuların yer aldığı dizinin çekimleri  Ankara’da gerçekleştirilmiştir. Hüseyin’in yeri adlı mekanda çekilen bölümlere, Esat semti dört yolda bulunan Sokakbaşı Meyhanesi ev sahipliği yapmıştır. Harun ve Eda’nın birbirlerine açıldığı Kafes adlı mekan ise Atakule yakınlarındaki Botanik Parkı’nda yer alır. Çekimler genel olarak Gazi Üniversitesi ve Gazi Mahallesi’nde gerçekleştirilen dizinin Eymir Gölü, Sakarya Caddesi ve Kurtuluş Parkı’nda da çekimler yapılmıştır.

Bakmadan Geçme