• Haberler
  • Genel
  • Bedesten Meydanı’nda üst yapı çalışmaları başladı

Bedesten Meydanı’nda üst yapı çalışmaları başladı

Alt yapısı tamamlanan Bedesten Meydanı’nda üstyapı çalışmalarına başlandığı bildirildi Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Belediye’nin içme suyu ve kanalizasyon, TEDAŞ’ın elektrik hatlarını yer altına almasının ardından Bedesten Meydanı’nda çalışmaya giren ekiplerin üstyapı çalışmalarına başladığı bildirildi.Altı ayrı ekibin, meydanı en kısa sürede trafiğe açmak için çalışmaların devam ettiği bildirilen açıklamada, ekiplerin bir taraftan Bedesten Meydanı ve Demirciler [&hellip]

Bedesten Meydanı'nda üst yapı çalışmaları başladı

Alt yapısı tamamlanan Bedesten Meydanı’nda üstyapı çalışmalarına başlandığı bildirildi

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Belediye’nin içme suyu ve kanalizasyon, TEDAŞ’ın elektrik hatlarını yer altına almasının ardından Bedesten Meydanı’nda çalışmaya giren ekiplerin üstyapı çalışmalarına başladığı bildirildi.
Altı ayrı ekibin, meydanı en kısa sürede trafiğe açmak için çalışmaların devam ettiği bildirilen açıklamada, ekiplerin bir taraftan Bedesten Meydanı ve Demirciler içine zar taşı, diğer taraftan ise Tuz Pazarı Caddesi ve Enstitü Caddesi’ne ise kaldırım döşeği ifade edildi.
Açıklamada, altyapısı tamamlanan bölgede yıllardır el değmemiş ve ilistire dönmüş asbest ve pik boruların yerine, HDPE 100 boruların döşendiği bildirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme