• Haberler
  • Genel
  • Bedenciler yemekte buluştu – Kocatepe Gazetesi

Bedenciler yemekte buluştu – Kocatepe Gazetesi

Afyon Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği Çırağan Restauran'ta 2015 yılındaki ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya 50’ye yakın Beden Eğitimi Öğretmeni katıldı. Derneğe üye olmamış Beden Eğitimi Öğretmenleri'nin derneğe üyelik işlemleri yapıldı Afyonkarahisar'da görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri'nin kurduğu Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği 2015 yılı ilk toplantısını yemekle birlikte gerçekleştirdi. Toplantıda mevcut başkanı Afyonkarahisar MTAL Beden Eğitimi Öğretmeni [&hellip]

Bedenciler yemekte buluştu

Afyon Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği Çırağan Restauran’ta 2015 yılındaki ilk
toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya 50’ye yakın Beden Eğitimi Öğretmeni katıldı.
Derneğe üye olmamış Beden Eğitimi Öğretmenleri’nin derneğe üyelik işlemleri yapıldı

Afyonkarahisar’da görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri’nin kurduğu Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği 2015 yılı ilk toplantısını yemekle birlikte gerçekleştirdi. Toplantıda mevcut başkanı Afyonkarahisar MTAL Beden Eğitimi Öğretmeni Yaşar Turhan yemeğe gelen üyelere yaptığı konuşmasında bugüne kadar yaptıkları faaliyetlerle ilgili bilgi verdikten sonra yeni yönetimin oluşması için görevi bırakma kararını açıkladı. Turhan bundan sonra görev alacak yeni yönetime her türlü desteği vereceğini söyledi.
Derneğin öncelikli konulardan bahseden Beden Eğitimi Öretmeni Mahmut Tağ, “Derneğimizin öncelikli konusunun faaliyetlerimizi gerçekleştirebilmek için ilk etapta bir dernek binasına sahip olmamız gerekiyor. Derneğin daha sonraki öncelikli konuları üye sayısının arttırılması, yeni yönetimin oluşturulması, ilimizde yapılan spor faaliyetlerinde Beden Eğitimi Öğretmenleri’nin daha aktif bir rol oynaması. Bunlar bizim öncelikli konularımız.” dedi.
Beden Eğitimi Öğretmenleri’nin karşılıklı görüş alışverişi ve yemekli toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme