• Haberler
  • Spor
  • Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği her geçen gün büyüyor

Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği her geçen gün büyüyor

Afyonkarahisar Beden Eğitimi Öğretmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Öğretmenevi'nde verilen iftar yemeğinde buluştu. Davete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Çobanlar Gençlik ve Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Çekiç, Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Denk, Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Müdürü Yücel Ocak, yaklaşık 80 [&hellip]

Afyonkarahisar Beden Eğitimi Öğretmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Öğretmenevi’nde verilen iftar yemeğinde buluştu. Davete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Çobanlar Gençlik ve Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Çekiç, Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Denk, Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Müdürü Yücel Ocak, yaklaşık 80 beden eğitimi öğretmeni ailesiyle birlikte katıldı.
İftar yemeğinden sonra açıklama yapan Afyonkarahisar Beden Eğitimi Öğretmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Tağ, 3 yıl önce kurulan derneğin her geçen gün büyüdüğünü anlattı. Başkan Tağ, “3 yıl önce kurduğumuz derneğimizin birlik ve beraberliğini sağlamak istiyoruz. Sürekli bir araya gelemediğimiz için Ramazan’ı vesile bilip böyle bir organizasyon yaptık. Şu an için üç yıl öncesinde 14-15 kişiyle başlayan derneğimiz bugün yaptığımız kayıtlarla birlikte 94 kişiye ulaştı. Memleketimizin birliğe ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bugünlerde Allah da bizim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Afyon sporu olarak biz beden eğitimi öğretmenlerinin çok etkin olduğuna inanıyoruz. Bunları daha rahat çalışması, daha organize olması için düşüncülerimiz var. Bunların birçoğunu hayata geçiremedik. İnşallah sayımız yükseldikçe, birlik beraberliğimiz arttıkça onlarında olacağına inanıyoruz” dedi.
“DERNEK OLARAK
 PROJELERİMİZ VAR”  
Afyonkarahisar Beden Eğitimi Öğretmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin sporun gelişimine katkıda bulunacak projelerin hazır olduğunu belirten Tağ, “Şimdi yeni oluşum içerisinde olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne biliyorsunuz Beden Eğitimi Öğretmeni Yunus Tortop atandı. Biliyorsunuz içimizde şuanda Çoban Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Çekiç Beden Eğitimi Öğretmeni arkadaşlarımızdı. Bunlarda bizi çok mutlu etti. Bunlarla işbirliği içerisinde okul sporları olsun, diğer sosyal projelerde farklı şeyler dediğimizde mesela spor yapmayan çocukların, aktivitelere katılamayan öğrencilerimizi de sporun içine çekmek istiyoruz. Planlarımız arasında şuan Milli Eğitim Bakanlığımız ile Spor Bakanlığımız arasında çalışması var. Biz bunu 5 yıl önce gerçekleştirmiştik. Yetenekli çocukların seçimiyle ilgili bir projemizdi” ifadesine yer verdi.
TAĞ’DAN TEŞEKKÜR
Yemeğe katılanlara teşekkür eden Başkan Tağ, “Bizi kırmayıp davetimize icabet eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Yunus Tortop’a İlçe Müdürlerimiz Ahmet Denk ve Murat Çekiç’e BESYO Müdürü Yücel Ocak’a tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.  (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme