Bebek ölümleri masaya yatırıldı – Kocatepe Gazetesi

Açılış programına Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Sağlık Müdürlüğü Başkan ve Başkan Yardımcıları katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan eğitimin açılış konuşmasını Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Kormaz’ın yaptı. Ardından AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, bebek ölümlerinin önlenmesi kapsamında konuşma [&hellip]

Açılış programına Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Sağlık Müdürlüğü Başkan ve Başkan Yardımcıları katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan eğitimin açılış konuşmasını Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Kormaz’ın yaptı. Ardından AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, bebek ölümlerinin önlenmesi kapsamında konuşma yaptı.
SUNUM YAPILDI
Daha sonra eğitim sorumlusu Dr. Sevinç Sütlü sunum yaparak bebek ölümleri, yenidoğan canlandırma eğitimleri, Türkiye’de ve dünyadaki durumlar hakkında detaylı bilgiler verdi. Sunumun ardından 2 grup halinde eğitimler başladı. Devam zorunluluğu bulunan ve 3 gün sürecek olan eğitim, sertifika töreni ile sona erecek. 

Bakmadan Geçme