Bebek dostu olan işyerlerine teşekkür

İşyerlerinde gerçekleştirdikleri gerekli düzenlemelerle anne sütünü teşvik ederek 'Anne ve Bebek Dostu' olan alışveriş merkezlerine Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz tarafından birer Teşekkür Belgesi takdim edildi.Sağlık Bakanlığının üzerinde özellikle durduğu ve 1991 yılından itibaren de yürüttüğü 'Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı' çerçevesinde ilimizde de işbirliği yapılan ve bina [&hellip]

İşyerlerinde gerçekleştirdikleri gerekli düzenlemelerle anne sütünü teşvik ederek “Anne ve Bebek Dostu” olan alışveriş merkezlerine Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz tarafından birer Teşekkür Belgesi takdim edildi.
Sağlık Bakanlığının üzerinde özellikle durduğu ve 1991 yılından itibaren de yürüttüğü “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı” çerçevesinde ilimizde de işbirliği yapılan ve bina içlerinde anne ve bebeğine uygun bir mekân tefriş eden işyerlerinden olan Özdilek Alışveriş Merkezi, Afium Outlet ve Alışveriş Merkezi ile Park Afyon Alışveriş Merkezine bu hassasiyetleri sebebiyle teşekkür eden Sağlık Müdürü Korkmaz, işyeri temsilcilerine de birer Teşekkür Belgesi verdi.

Bakmadan Geçme