BBP’nin İscehisar adayı Günsel oldu

Büyük Birlik Partisi ilk aday tanıtım törenini Genel Başkan Mustafa Destici'nin makam odasında gerçekleştirdi. Parti yerel seçimler için İscehisar'da belediye başkan adayını açıkladı. 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde BBP’den Belediye başkan adayı olacak olan Necati Günsel 'i aday gösterdi.“HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIZ”Aday tanıtım toplantısında konuşan Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Necati Günsel, halkın oylarına talip [&hellip]

Büyük Birlik Partisi ilk aday tanıtım törenini Genel Başkan Mustafa Destici’nin makam odasında gerçekleştirdi. Parti yerel seçimler için İscehisar’da belediye başkan adayını açıkladı. 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde BBP’den Belediye başkan adayı olacak olan Necati Günsel ‘i aday gösterdi.
“HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIZ”
Aday tanıtım toplantısında konuşan Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Necati Günsel, halkın oylarına talip olduğunu söyledi. Günsel: “Esas olan milletin gönlüne girmektir. Milletin belediye başkanı olmaktır. Bir siyasi partiden aday olursunuz, prosedür böyledir ama siz seçildikten sonra o siyasi partinin değil o bölgede yaşayan, dini, dili, ırkı, cinsi, mezhebi, inancı, kimliği her ne olursa olsun hepsinin belediye başkanı olursunuz. Bu vesile ile değerli seçmenlerimize bize gönül verenlere sesleniyorum İscehisar ilçemizde Yerel seçimlerde hizmet için oylarına talibim,Allah bu yolda yardımcımız olsun.” dedi.

Bakmadan Geçme