• Haberler
  • Genel
  • BBP’liler Çay’ı ziyaret ettiler – Kocatepe Gazetesi

BBP’liler Çay’ı ziyaret ettiler – Kocatepe Gazetesi

BBP Milletvekili Adayları Cemil Çoker ve Seydi Ahmet Şen seçim çalışmaları kapsamında Çay İlçesi'ni ziyaret ettiler Büyük Birlik Partisi (BBP) Çay İlçe Başkanı Şükrü Erbilgin ve İl yönetim kurulu üyeleriyle Çay İlçesi'nde esnaf ziyareti yapıp, vatandaşlarla sohbet eden Cemil Çoker ve Seydi Ahmet Şen seçmeni dinledi.BBP Milletvekili Adaylarından Cemil Çoker, ülkenin yangın yerine döndüğü, hemen [&hellip]

BBP'liler Çay'ı ziyaret ettiler

BBP Milletvekili Adayları Cemil Çoker ve Seydi Ahmet Şen seçim çalışmaları kapsamında Çay İlçesi’ni ziyaret ettiler

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çay İlçe Başkanı Şükrü Erbilgin ve İl yönetim kurulu üyeleriyle Çay İlçesi’nde esnaf ziyareti yapıp, vatandaşlarla sohbet eden Cemil Çoker ve Seydi Ahmet Şen seçmeni dinledi.
BBP Milletvekili Adaylarından Cemil Çoker, ülkenin yangın yerine döndüğü, hemen her gün şehit haberlerinin geldiği bir ortamda müzikli, coşkulu ve eğlenceli bir seçim çalışması yapmadıklarını söyledi. Çoker şöyle konuştu: “BBP iktidarında bölücü teröristler için idamı geri getireceğiz. Bugün ülkemizin en büyük sorunu terör belasıdır. Yaklaşık 33 yıldır PKK denilen örgütü yok edemeyen siyasi iktidarlar,bugün tüm bu beceriksizliklerine rağmen halkın karşısına çıkıp pervasızca ve yüzsüzce oy isteyebiliyorlar. Terör belasında vebali olmayan tek parti BBP’dir. Bu konuda sadece bizim ellerimiz temiz. Ülkemiz zor ve sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Böyle bir süreçte zoraki bir erken seçime gidiyoruz. Bu seçim zoraki bir seçimdir. Sayın Erdoğan’ın 7 Haziran seçimlerinden hemen sonra ‘Erken seçime gidebiliriz.’ sözleri seçimin kaçınılmaz olduğunu ta o günlerden ortaya koymuştu.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme