BBP'den OHAL uyarısı – Kocatepe Gazetesi

Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Cemil Çoker 1915'de  tüm dünyaya 'Çanakkale geçilemez' diyen Büyük Türk milletinin yiğit evlatları aynı dedeleri gibi 15 Temmuz gecesi  tek dişi kalmış canavarlara ve yedi düvele 'TÜRKİYE GEÇİLEMEZ' dediler' dedi.Darbelerden çok çekmiş bir camianın temsilcileri olduklarını hatırlatan Cemil Çoker, BBP'nin Şehit Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatından örnekler vererek 'Her zaman [&hellip]

Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Cemil Çoker 1915’de  tüm dünyaya “Çanakkale geçilemez” diyen Büyük Türk milletinin yiğit evlatları aynı dedeleri gibi 15 Temmuz gecesi  tek dişi kalmış canavarlara ve yedi düvele “TÜRKİYE GEÇİLEMEZ” dediler” dedi.
Darbelerden çok çekmiş bir camianın temsilcileri olduklarını hatırlatan Cemil Çoker, BBP’nin Şehit Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatından örnekler vererek “Her zaman Devletinin ve Milletinin yanında olan bir camianın temsilcileri olarak dün üzerimize düşeni yaptık, bugün de yapıyoruz, yarın da yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
Çoker, “Bu aşamada OHAL’in de süresinin uzatılmadan derhal kaldırılmasından yanayız. Sayın Erdoğan’ın da dediği gibi bu süreçte at izi it izine karıştı. Suçlu suçsuz ayırt edilmeksizin, sorgusuz sualsiz tutuklamalar vicdanları yaralamaktadır” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme