• Haberler
  • Siyaset
  • “BBP mağdurların yuvasıdır” – Kocatepe Gazetesi

“BBP mağdurların yuvasıdır” – Kocatepe Gazetesi

İscehisar İlçesi’nde Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları ilçe Teşkilatlarının yeni hizmet binalarının açılışı İscehisarlı vatandaşlar ve  Afyonkarahisar Büyük Birlik Partisi yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.Büyük Birlik Partisi (BBP) İscehisar Belediye Başkan Adayı Necati Günsel açılışta yaptığı konuşmada,  “Açılışımıza katılan değerli dava arkadaşlarımıza ve teşkilatımızın açılışına katılarak şeref veren değerli AK Parti, Demokrat Parti, Milliyetçi Hareket [&hellip]

İscehisar İlçesi’nde Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları ilçe Teşkilatlarının yeni hizmet binalarının açılışı İscehisarlı vatandaşlar ve  Afyonkarahisar Büyük Birlik Partisi yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) İscehisar Belediye Başkan Adayı Necati Günsel açılışta yaptığı konuşmada,  “Açılışımıza katılan değerli dava arkadaşlarımıza ve teşkilatımızın açılışına katılarak şeref veren değerli AK Parti, Demokrat Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, İYİ Parti yetkililerine, İscehisarlı değerli hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Burası İscehisar da işci, memur, esnaf, köylü ve mağdur kardeşlerimizin yuvasıdır. Sizlerin her türlü sorunlarınızın ve sıkıntılarınızın her zaman yanında olacağız. Tüm İscehisar’lı hemşerilerimizi Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasına sahip çıkmaya ve partimize Üye olmaya davet ediyorum.” dedi.
Daha sonra konuşan BBP MYK Üyesi Cemil Çoker ise, “Şehit ve ebedi siyasi liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşları olarak, aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. İşte bugün İscehisar’dayız. İscehisar Belediye Başkan Adayımız Necati Günsel beyin seçim bürosu ve ilçe teşkilatımızın ve Alperen Ocak binamızın açılışını gerçekleştirmek için toplanmış bulunmaktayız. İscehisar da  Allah bize hayırlı ve Hak’kın razı olacağı hizmetler yapmayı nasip etsin. Necati Başkanımıza Allah bu dava yolunda güç ve hayırlı hizmet  nasip eylesin.” ifadelerini kullandı.
İscehisar Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları ilçe Teşkilatlarının açılışına BBP MYK ÜYesi Cemil Çoker, BBP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Süleyman çağlar, yönetim kurulu üyeleri Bekir Daldal, Hilmi sekitmen, İlhami Fidan, Kurtuluş Kazak ile partililer katıldı.

Bakmadan Geçme