BBP 22 yaşında – Kocatepe Gazetesi

BBP Merkez İlçe Başkanı Yalçın Gümüşdede, partisinin 22. kuruluş yıldönümünü kutladı Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez İlçe Başkanı Yalçın Gümüşdede Büyük Birlik Partisi'nin kuruluş yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.Merkez İlçe Başkanı Yalçın Gümüşdede, BBP’nin1993 yılında merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarının “Milli Mutabakat Metni” ile milliyetçi, maneviyatçı ve insan merkezli bir siyasi doktrinle [&hellip]

BBP 22 yaşında

BBP Merkez İlçe Başkanı Yalçın Gümüşdede, partisinin 22. kuruluş yıldönümünü kutladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez İlçe Başkanı Yalçın Gümüşdede Büyük Birlik Partisi’nin kuruluş yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.
Merkez İlçe Başkanı Yalçın Gümüşdede, BBP’nin1993 yılında merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarının “Milli Mutabakat Metni” ile milliyetçi, maneviyatçı ve insan merkezli bir siyasi doktrinle kurulduğunu kaydetti. Gümüşdede; “BBP, bugün aynı azim ve kararlılıkla yoluna devam etmektedir. 22 Yıl sonra bugün alnı ak, başı dik bir şekilde, partimizin doğum gününü kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. ‘Çektiğimiz çileler inandığımız dava içindir.’ düsturuyla ve İlahi Kelimetullah, Nizam-ı Alem davalarının yılmaz savunucusu olan Alperenlerin 22 yıl önce başlayan kutlu yolculuğu bugün yüzbinlerin omuzlarında büyük bir sefere dönüşmüştür. Nitekim bizler seferden sorumluyuz, takdir Allah’ındır.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme