• Haberler
  • Genel
  • Bayramlar birlik günleridir – Kocatepe Gazetesi

Bayramlar birlik günleridir – Kocatepe Gazetesi

İl yöneticileri yayınladıkları bayram mesajlarında milli birlik ve bütünlüğe vurgu yaparak terör olaylarını kınadılar Yarından itibaren kutlanacak olan Kurban Bayramı nedeniyle il yöneticileri kutlama mesajları yayınladılar.Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner Bayram mesajında 'Bayramları fırsat bilerek milletçe en fazla ihtiyaç duyduğumuz barış ve huzurun sağlanması, insanlarımız arasında sevginin, saygının ve hoşgörünün daha da artırılması için üzerimize [&hellip]

Bayramlar birlik günleridir

İl yöneticileri yayınladıkları bayram mesajlarında milli birlik ve bütünlüğe vurgu yaparak terör olaylarını kınadılar

Yarından itibaren kutlanacak olan Kurban Bayramı nedeniyle il yöneticileri kutlama mesajları yayınladılar.
Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner Bayram mesajında “Bayramları fırsat bilerek milletçe en fazla ihtiyaç duyduğumuz barış ve huzurun sağlanması, insanlarımız arasında sevginin, saygının ve hoşgörünün daha da artırılması için üzerimize düşen görevleri elbirliği ile yerine getirmeli, güzel ülkemizi ve geleceğimizi düşünerek hep birlikte çaba göstermeliyiz” dedi.
Bayram sevincini buruk yaşadığımızı belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise “Herkes bilmelidir ki, barışın ve kardeşliğin kadim yurdunda, fitne tohumları hiçbir zaman yeşeremeyecektir. Tüm kalbimle inanıyorum ki, millet olma şuurunu derinden hissettiğimiz bu özel günlerde; fakirliğin gururuyla kimsenin kapısını çalamayanları, yolları gözleyen yaşlı ve kimsesizleri, başının okşanmasına hasret öksüz ve yetimleri ziyaret ederek, onlara sevgimizi gösterelim ve bayram ruhuna yakışanı yaparak, onlara yardım elini uzatalım” dedi.
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, “Bayramlar insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının ve hislerinin güçlendiği çok özel günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm personelimizin, öğrencilerimizin ve halkımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil ile ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, MHP İl Başkanı Raşit Demirel, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl de terör olaylarını kınayan, birlik ve beraberlik mesajları içeren kutlama mesajları yayınladılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Genel bayramlaşma Taş Medrese de

24 Eylül Perşembe günü idrak edilecek olan mübarek Kurban Bayramı genel bayramlaşma programı öğleden sonra saat 13.30’da Taş Medrese’de yapılacak. Gedik Ahmet Paşa Külliyesi namı diğer Taş Medrese de gerçekleştirilecek olan genel bayramlaşma programı sonrası il protokolünce Huzurevi, Polisevi, Devlet Hastanesi ve İl Jandarma Komutanlığı ziyaretleri gerçekleştirilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme