• Haberler
  • Genel
  • Bayram ziyaretleri sevindirdi – Kocatepe Gazetesi

Bayram ziyaretleri sevindirdi – Kocatepe Gazetesi

Protokol mensuplarınca geleneksel olarak her bayram yapılan kurumsal bayram ziyaretleri bu bayramda da yapıldı. Ziyaret edilen kişilerin kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldıkları gözlendi ZİYARETTE TERÖR VURGUSU İl Emniyet Müdürlüğüne yapılan ziyarette, amirinden memuruna tüm polislerin bayramı kutlandı. Protokol mensupları buradan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine geçti. Yaşlıların tek tek ellerini öpen ziyaretçiler Huzurevi sakinlerinin [&hellip]

Bayram ziyaretleri sevindirdi

Protokol mensuplarınca geleneksel olarak her bayram yapılan kurumsal bayram ziyaretleri bu bayramda da yapıldı. Ziyaret edilen kişilerin kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldıkları gözlendi

ZİYARETTE TERÖR VURGUSU
İl Emniyet Müdürlüğüne yapılan ziyarette, amirinden memuruna tüm polislerin bayramı kutlandı. Protokol mensupları buradan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine geçti. Yaşlıların tek tek ellerini öpen ziyaretçiler Huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı. Bayramlaşma töreni sırasında konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci, sevinç günleri olan bir bayramda daha hep birlikte olunduğunu ifade etti. Bayram sevincinin paylaşıldığını belirten Çizmeci; “Allah’a hamd ediyoruzki bu birlikteliği sağlayacak bayramları bizlere lütfetmiş. Bu bayramda şunuda belirtmeden geçemiyoruz. Cenab-ı Hak yanlış yolda gidenleri inşallah hidayet buyuruyorsa onların kalblerini doğruya çevirsin. Eğer hidayeti nasip etmeyecekse onları Kahhar sıfatıyla kahır eylesin. Müslüman toplumlar olarak biz terörden şiddetle bir daha zarar görmeyelim. Hep birlikte dua ediyoruz. Bu dileklerimizle bayramımız mübarek olsun.” dedi.
“SİZLER HUZURLUYSANIZ
BİZLER DE HUZURLUYUZ”
Huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayan Vali İrfan Balkanlıoğlu, huzurevinde barınan yaşlıları huzurlu görmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Tüm ziyaretleri sırasında yaşlıların bakım ve aldıkları hizmetten duydukları menuniyeti bildirdiklerini anlatan Vali Balkanlıoğlu; “Yaşlılarımızın memnuniyetini duymak bizleri çok mutlu ediyor. Ben bunu vekillerimizin olmadıkları zaman yalnızkende soruyorum. Burada tertemiz ortamda devletin sunduğu her türlü imkanlardan faydalanarak huzur içinde kalmanız bizide müsterih ediyor. Sizler burada huzursuz olsanız, iyi bakılmasanız inanın bizlerde huzursuz olacağız. O nedenle yaşlılarımız bizler için bir veli nimet Allah’ın bizlere bir emaneti. Kuran-ı Kerim’de birçok yerde yaşlılar, anne ve babalarla ilgili hükümler var. Onlara iyi bakılması iyi davranılması hatta konuşurken yumuşak sözlerle hitap edilip asla kalplerinin kırılmaması yolunda öğütler emirler var.” diye konuştu.
ALLAH DEVLETE ZEVAL VERMESİN
Devlet Hastanesi yataklı servislerinde tedavi gören hastalarda ziyaret edildi. Vali İrfan Balkanlıoğlu ve beraberindekileri Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran karşıladı. Hastaların genel sağlık durumları hakkında bilgi alan Vali İrfan Balkanlıoğlu ve ziyaretçiler uygun durumda olan hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladılar. Bazı hastalar “Allah devletimize, milletimize zeval vermesin.” gibi sözlerle memnuniyetlerini ifade ettiler. Protokol mensupları Fevzi Çakmak Yetiştirme Yurdunda bayram nedeniyle izne gitmeyen gençleri ve çalışanları ziyaret ettiler. Yurt toplamının 45 gençten oluştuğunu belirten Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci, bayram nedeniyle ailelerinin yanına gidebilen gençlerin yurtta olmadığını söyledi. Çizmeci, sevgi ve şevkat çerçevesinde gençlerle ilgilenildiğini biri Afganistanlı diğeri İranlı olmak üzere yabancı uyruklu yurt sakinlerininde bulunduğunu ifade etti. Son ziyaret İl Jandarma Komutanlığı mensuplarına yapıldı. Jandarma Yarbay Salih Akbaş tarafından karşılanan Vali İrfan Balkanlıoğlu jandarma personeli ve merasim mangasının bayramını kutladı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme