Bayram Tıraşı Emirdağ Belediyesinden

Kurban Bayramı öncesi Emirdağ Belediyesi ilçede yaşayan kimsesiz ve temel ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan yaşlıları yalnız bırakmıyor. Evde bayram tıraşı uygulaması da bu hizmetlerden biri olarak veriliyor

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Emirdağ Belediyesi, evde bakım hizmeti ile vatandaşların evlerine misafir oluyor.

Emirdağ Belediyesi’nin uzman ekipleri, pansuman, enjeksiyon, sonda takılması, şeker-tansiyon ölçümü gibi hizmetlerin yanı sıra yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yatağa bağımlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların saç ve sakal tıraşlarını yapıyor. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, bu hizmetlerle ulu çınarların dualarını alıp onlara yüzlerindeki gülümsemeye vesile olmayı amaçladıklarını belirtti. Koyuncu, “Yaşlı ve engelliler ile evden çıkamayacak derecede hasta olan yaşlılarımıza yönelik berber hizmeti veriyoruz. Ekiplerimiz evlerine giderek yaşlılarımızın saç ve sakal tıraşlarını yapıyor. Onların hayır dualarını alıyoruz. Biz her zaman her koşullarda yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç hemşerilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Bu vesilesiyle başta yaşlılarımız olmak üzere tüm hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme