• Haberler
  • Genel
  • Bayram tadında bir Bayram – Kocatepe Gazetesi

Bayram tadında bir Bayram – Kocatepe Gazetesi

Kurban Bayramının birinci günü düzenlenen protokol bayramlaşma programında ilk olarak Belediye tesislerinde protokol mensupları bayramlaştı. Daha sonra sırasıyla Huzurevi, İl Emniyet Müdürlüğü, Kız Yetiştirme Yurdu, İl Jandarma Komutanlığı, Devlet Hastanesine bayram ziyaretleri yapıldı. Bayram mesajları verildi Kurban Bayramının ilk günü öğleden sonra saat 14.30’da Belediye Başkanlığı’nda başlayan protokol bayramlaşma töreni çeşitli kurumların ziyaretiyle sona erdi. [&hellip]

Bayram tadında bir Bayram

Kurban Bayramının birinci günü düzenlenen protokol bayramlaşma programında ilk olarak Belediye tesislerinde protokol mensupları bayramlaştı.

Daha sonra sırasıyla; Huzurevi, İl Emniyet Müdürlüğü, Kız Yetiştirme Yurdu, İl Jandarma Komutanlığı, Devlet Hastanesine bayram ziyaretleri yapıldı. Bayram mesajları verildi
Kurban Bayramının ilk günü öğleden sonra saat 14.30’da Belediye Başkanlığı’nda başlayan protokol bayramlaşma töreni çeşitli kurumların ziyaretiyle sona erdi. Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’nın 5. katında başlayan protokol bayramlaşma programı katılımcıları bayramlaştıktan sonra ilk kutlama mesajını ev sahibi olarak Belediye Başkan Vekili Mustafa Albay verdi. Albay, Kurban Bayramı’nın tüm İslam Alemine, memlekete ve Afyonkarahisarlılara kutlu olmasını diledi. Milli ve dini bayramların birlik, beraberliği, dostluğu pekiştirmenin yanında küskünlük ve kırgınlıkların giderilmesi için bir vesile teşkil ettiğini belirten Başkan Vekili Mustafa Albay, bayramın dostluk, kardeşlik havasında geçmesi temennisini ifade etti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Abdülkadir Akcan, bayramlaşma törenine katılanların Kurban Bayramını yürekten kutladığını söyledi. Akcan, mübarek Kurban Bayramı’nın birlik ve beraberliğe, huzura, güvene vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ettiğini dile getirerek tüm Afyonkarahisarlıların bayramını kutladı.
Açba hacıları kutladı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan, tüm Afyonkarahisarlıların bayramını kutlayarak birlik, beraberlik, huzur ve sağlık içerisinde nice bayramlara ulaşmayı diledi. AK Parti Milletvekili Sait Açba, Kurban Bayramını kutlarken bayramların çok önemli günler olduğunu vurguladı. Açba, bayramlarda birlik, beraberlik ve bütünleşmenin, dostlukların pekiştiğini belirterek bayramın Türkiye, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlı olmasını diledi. Milletvekili Sait Açba, hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan tüm hacıları tebrik ederek sağ salim dönüş yapmalarını temenni etti. Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Kurban Bayramının tüm Türk ve İslam Alemine hayırlı olmasını diledi. Vali İmga, tüm vatandaşların mübarek Kurban Bayramını kutlarken toplumda dostluk ve kardeşliğin pekişmesine vesile olmasını diledi. Törene Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Milletvekilleri Doç. Dr. Sait Açba, Halil Aydoğan ve Prof. Dr. Abdülkadir Akçan, İkmal Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mustafa Albay, Baro Başkanı Turgay Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, mahalle muhtarları, daire müdürleri katıldılar.
İlk ziyaret Huzurevine
Huzurevi sakinlerine yapılan bayram ziyaretinde Huzurevi sakini Sevim Soğukpınar, Vali Haluk İmga’ya, kendilerine sunulan imkanlar nedeniyle teşekkür ederek; “Allah sizlerden razı olsun. Burada sizin sayenizde kalıyoruz. Allah sizleri başımızdan eksik etmeyin inşallah.”dedi. Vali Haluk İmga, tüm yaşlıların Huzurevinde devlet sayesinde kaldığını belirterek Huzurevi sakini Sevim Soğukpınar’a teşekkür etti. Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga Huzurevi ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı ziyareti vesilesi ile Huzurevinde kalan büyüklerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Vali Haluk İmga, bundan böyle nice bayramları idrak etmeyi temenni ederken tüm Huzurevi sakinlerinin bayramlarının daimi olmasını dileğini sözlerine ekledi. Vali İmga ve beraberindekiler yaşlıların ellerini öperek bir süre onlarla sohbet ettiler.
Güvenlik güçlerine müteşekkiriz
Polis Lokalinde İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile gerçekleştirilen bayramlaşma ziyaretinde konuşan Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, bir Kurban Bayramında daha emniyet mensuplarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Vali İmga, şahsı ve ziyarete katılan Afyonkarahisar Milletvekilleri ve diğer katılımcıların bayram sevincini paylaşmak için ziyarette bulunduklarını söyledi. Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, tüm polislerin, emniyet teşkilatı mensupları ve ailelerinin bayramlarını kutlayarak nice bayramlara sağlık ve huzur içinde erişip görevlerinde başarılar diledi. Emniyet ve jandarma teşkilatı mensuplarının ülke huzuru için içeride ve dışarıda büyük özveriyle çalıştığını gerektiğinde can verdiğini aktaran Vali İmga, tüm şehitlerimize Allah’dan gani gani rahmet dilerken gazilerimize şifa dileklerini iletti.
Son ziyaret hastalara
Vali Haluk İmga, Uydukent’de bulunan Kız Yetiştirme Yurdu ziyareti sırasında yurt sakinleriyle Kurban Bayramı’nda bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek genç kızlarla bir süre sohbet etti. Protokol mensupları İl Jandarma Komutanlığı personeli ile tek tek el sıkışarak bayramlaştı. Burada askere hitap eden Vali Haluk İmga, jandarmanın silahlı kuvvetlerin diğer unsurları ve emniyet güçleriyle birlikte ülkenin iç ve dış güvenliğini korumada en önemli unsurlardan birisi olduğuna işaret etti. Vali İmga, güvenlik ve huzuru jandarmaya borçlu olunduğunu ifade ederek askerin bayramını kutladı. Protokol mensuplarının program dahilindeki son bayram ziyareti Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hastalara oldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme