Bayram NG Oteller'de özel – Kocatepe Gazetesi

Sanat dünyasının ön plana çıkan ismi  Alişan, Ng Afyon'da bayramın 3'üncü  günü gala programında sahne alarak, konuklara eğlence dolu dakikalar yaşatacak.  Doğanın içinde saklı bir cennet olan NG Sapanca, tertemiz havası, lezzetli yemekleri, Dünya'nın En Lüks Resort Spa'sı ödülünün sahibi Aliva Spa'sı ile şehirden uzaklaşmak isteyen misafirlerini Kurban Bayramı'nda cezbediyor.Bayrama özel hazırlanan kampanyada çift kişilik [&hellip]

Sanat dünyasının ön plana çıkan ismi  Alişan, Ng Afyon’da bayramın 3’üncü  günü gala programında sahne alarak, konuklara eğlence dolu dakikalar yaşatacak.  
Doğanın içinde saklı bir cennet olan NG Sapanca, tertemiz havası, lezzetli yemekleri, Dünya’nın En Lüks Resort Spa’sı ödülünün sahibi Aliva Spa’sı ile şehirden uzaklaşmak isteyen misafirlerini Kurban Bayramı’nda cezbediyor.
Bayrama özel hazırlanan kampanyada; çift kişilik odada üç gece, kişi başı, yarım pansiyon konaklama 1.350 TL’den, çift kişilik odada dört gece, kişi başı, yarım pansiyon konaklama  1.700TL’den başlıyor.
AFYON’DA ALİŞAN
RÜZGÂRI ESECEK
Termal konseptini lüksle harmanlayan NG Afyon, termal suların şifalı etkisiyle misafirlerine bedensel ve ruhsal olarak yenilenme şansını verirken bayrama özel sunduğu fırsatlarla misafirlerine keyifle geçirecekleri bir tatil vaad ediyor.
Otelin şık atmosferinde sahne alacak Alişan ile konuklar, unutulmaz dakikalar geçirerek , bayramın tadını NG Afyon’da doyasıya çıkaracak.
Gala programının da dahil olduğu bu muhteşem tatil fırsatı üç gece, kişi başı, yarım pansiyon konaklama paketi 1.170TL’den başlayan fiyatlarla, konuklarını bekliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme