Bayram kavgası 7 yaralı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da iki aile arasında çıkan bıçaklı sopalı kavgada 7 kişi yaralandı Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi 431'inci Sokak'ta meydana gelen olayda Arefe Günü bahçe önünde duran eşyalar nedeniyle tartışan iki ailenin tartışması bayram günü kavgaya dönüştü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine tarafların birbirine sopa ve bıçaklarla saldırdığı olayda mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Kavga edenleri ayırmak üzere [&hellip]

Bayram kavgası 7 yaralı

Afyonkarahisar’da iki aile arasında çıkan bıçaklı sopalı kavgada 7 kişi yaralandı

Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi 431’inci Sokak’ta meydana gelen olayda Arefe Günü bahçe önünde duran eşyalar nedeniyle tartışan iki ailenin tartışması bayram günü kavgaya dönüştü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine tarafların birbirine sopa ve bıçaklarla saldırdığı olayda mahalle sakinleri durumu polise bildirdi.
Kavga edenleri ayırmak üzere 50 polisin sevk edildiği mahallede, yeniden kavga yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. 7 yaralının ambulans ve özel otomobillerle hastaneye gönderildiği kavgada polis, 112 yetkilileriyle görüşerek hastanede yeniden bir kavga yaşanmaması için yaralıların bir kısmını Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne bir diğer kısmını ise Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlük Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama sevk etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme